Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti egymás között ilyen vulgárisak vagytok?
A minap hallottam 2 férfi ismerősömet, akik ismerkednek csajokkal, mind a kettő szingli.
A: Szerintem megsértődött rám, na de még is írt!
B: Na akkor mégis csak kell a kis f@..od neki.
A: Na írt nekem az a kis pi**@
B: Engem csak megnézett az a kis k***@.
A: Miért nem dobtad ki az exedet előbb?
B: Mert szerette a fa..om.
Ez a trendi a pasik között? Ettől menőbbnek érzik magukat, hogy tiszteletlenül beszélnek a nőkről?
Nem, én kifejezetten nem szeretem ezt a stílust.
De ez nem jelenti azt, hogy nincs olyan haverom, aki meg pont így beszél a nőkről.
Amúgy így általában a nőt sosem látott kisfiúk, és az ilyen 50-es, 20 éve csak az asszonyt dugó emberek szoktak beszélni.
Normális férfi nem ilyen.
Igen nagyon sok férfi így beszél a nőkről, hallom sokszor mert én is férfi vagyok :)
Magam részéről elítélem ezt. Én nem beszélek így. Ezek az emberek kb tárgynak tekintik a nőket. Dehát rájuk van kereslet manapság, nem a normálisakra...
Nekem a férfi ismerőseim ezerazer kulturáltabban beszélnek a nőkről, mint a nő ismerőseim a pasijaikról.
Mondom ezt nőként :D
A pasik kicsit vulgárisabban tudnak komolytalan dolgokról beszélni, a nők meg mézesmázosan mondanak valódi ocsmányságokat, legalábbis az én környezetemben. Utóbbi számomra sokkal gusztustalanabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!