Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Össze 'szabad' jönni a szomszé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze 'szabad' jönni a szomszéd lánnyal?

Figyelt kérdés

Előre is elnézést, hogy ilyen pongyolán tettem fel a kérdést, de nem sikerült jobban megfogalmazni :)

(Azért tettem ide fel a kérdést, és nem a tini kapcsolatokhoz, mert abban bízok, hogy itt tapasztaltabbaktól, értékelhetőbb választ kapok! :) )

A körülmények:

Tehát fiatal vagyok, 21 éves, egyetemre járok, és meg szüleimnél élek. (+koli, de nincs egy órára a suli) A szomszéd lány kb 2,5 évvel fiatalabb nálam, most fejezi be a gimit. Régen jóban voltunk, kisgyerekként együtt lógtunk folyton, aztán valahogy más suliba keveredtünk, és teljesen eltávolodtunk, egyébként alig látjuk egymást. Most viszont az elmúlt időben összefutottunk az utcán, és valahogy sikerült egy órán át dumálni a kapuban, és eszméletlenül aranyos, és okos. Külsőre is bejön, csak eddig testközelből nem láttam sose.

Szóval: Mennyire lenne cink összejönni? Félek attól, hogy túl közel vagyunk egymáshoz, és ez nem okoz-e gondot. Illetve teljesen áthágnám a "házi nyúlra nem lövünk" szabályt, hisz a szomszéd házban lakik...

Rossz ötlet lenne megpróbálni? Félek attól, ha nem működik, később irtózatosan kellemetlen lesz!

2018. máj. 24. 14:29
 1/10 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem nyugodtan, ha értelmesek vagytok akkor nem lehet probléma abból, hogy néha-néha összefuttok. Akkor lesz csak probléma ha haragba váltok el, de azt is lehet úgy intézni, hogy elmentek egymás mellett aztán kész.

De ha meg se próbálod soha nem derül ki, ha élhetek ezzel a közhellyel.

2018. máj. 24. 14:33
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Persze, sőt a legjobb választás. Elég közel lakik, de mégsem veled :D
2018. máj. 24. 14:33
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
Na azért ez nem a házinyúl esete...Szerintem nyugodtan próbáld meg, nem hiszem hogy ebből később komolyabb probléma lenne, még akkor sem, ha nem sikerül...
2018. máj. 24. 14:34
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.
2018. máj. 24. 14:35
 5/10 anonim ***** válasza:
52%
Kettes leírta a tutit, hova tova jobb ennél?
2018. máj. 24. 14:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz! Hajrá! :)
2018. máj. 24. 14:41
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem hittem, hogy ilyen népszerű lesz a kérdésem :D

Ettől a sok egyhangú választól el is múlt a bizonytalanságom, mindenképpen megpróbálom, köszi!

2018. máj. 24. 14:42
 8/10 Bence_ ***** válasza:
Persze! Tedd!
2018. máj. 24. 14:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Javaslom, hogy nézd meg a Pókember című filmet.
2018. máj. 24. 15:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Volt egy kollégám, aki a szomszéd lányt vette feleségül.
2018. máj. 24. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!