Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem érzitek gáznak, hogy itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érzitek gáznak, hogy itt válaszolgattok, kérdezgettek, lógtok egész nap?

Figyelt kérdés
Egy ideig itt lógtam sokat, de egy eset miatt megcsömörlöttem a netes tevékenységtől. Nem fura nektek, hogy itt cseszitek el az időtöket nap mint nap?
2018. máj. 24. 00:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
51%
Nem, mert csak munkaidőben lógók itt. :D
2018. máj. 24. 03:04
 12/20 anonim ***** válasza:
32%
*lógok
2018. máj. 24. 03:04
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

Én azért nem érzem gáznak, mert én nem lógok itt egész nap, még csak nem is minden nap. Általában nagyon maximum fél órát töltök itt, de inkább negyed órán belül kiixelem. Válaszolgatni alig szoktam, inkább kérdezek.

Elmondom, mi a ciki:

- voltak már több olyan kérdésem, amiket kiírtam, jött rá kb. 8 válasz, de olvasás nélkül dilitáltam a kérdést a listáimról, mert nem akartam tudni rá a válaszokat

- több a teljesen fiktív szituációból írt kérdésem, mint a valódi. Kb. 20-80% az arány

2018. máj. 24. 03:51
 14/20 anonim ***** válasza:

Nem erzem gaznak, szerintem rendkivul hasznos oldal.

Nalam is idoszakos, hol tobbet hol kevesebbet logok itt. A parkapcsolati es szexualis temakat szoktam nezegetni, mikor nekem is azzal kapcsolatos problemaim vannak.

2018. máj. 24. 06:06
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
De, fura. munka után sokat vagyok itt. Néha szoktam olvasni (ami hiányzik), persze az egyéb, fontos tevékenységeket elvégzem. De mit lehetne csinálni? A nők nem érdeklődnek utánam, a legtöbb ember kint az utcán bunkók, szóval? Megoldás?
2018. máj. 24. 07:25
 16/20 peca1000 ***** válasza:
31%
Mostanában egyre többet lógok itt ( időm engedi, vállalkozó vagyok) és most már válaszokat is írok, hogy segítsek másoknak. Nem érzem gáznak, a való életben is sok embernek segítettem, pl sok ismerősöm nekem köszönheti azt, hogy párt találtak maguknak (netes társkeresőkön), amiből házasság és gyerek is született, vagy rossz kapcsolatból mentettem ki őket.
2018. máj. 24. 07:43
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem egésznap, csak néha unalmas perceimbe, amikor amúgy sincs, amit csináljak épp. Amikor lekötöm magam, akkor eszembe se jut itt lógni.

Csak azt tartom gáznak, ha valakinek van ideje itt vitatkozni. Ha írok is valamelyik kérdéshez, inkább nem nézegetem vissza a válaszokat, meg hogy miről vitatkoznak:)) Elég értelmetlen viták vannak, sokan csak rosszindulatúan kiforgatják egymás szavait, na az gáz, ha valakinek erre van ideje:D

2018. máj. 24. 08:58
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem gáz, én nem vagyok függő, csak az érdekel, hogy minden kérdést lássak, száz százalékra pontozzanak, és benne legyek a kategória toplistában...

Várjunk.

2018. máj. 24. 09:13
 19/20 anonim ***** válasza:

Panacsolj kedves kérdező!

Minden, amit az ASMR-ról tudni kell:

[link]

2018. máj. 24. 09:31
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem, mert mellette dolgozom is :D
2018. máj. 24. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!