Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek azoknak a pároknak mennyire lehet boldog élete, akik ahelyett hogy egymással foglalkoznának egész este hülyeségeket írogatnak az internetre?
Jelentem, boldog az életem. A barátnőm itt fekszik mellettem, ő is hülyeségeket írogat a netre. Ha találunk valami érdekeset azt megbeszéljük, röhögünk egyet, aztán folytatjuk a hülyeségek írását.
De azért köszi, hogy aggódsz értünk.
Miért, talán nem kellenek külön programok? D:
Oké, egy friss kapcsolatban furcsa lenne, amit írsz, de egy hosszú kapcsolatban már teljesen belefér, hogy szabadidőtökben hülyeséget írjatok a netre, és élvezzétek.
narancsbolsi
Címzett: Ismeretlen válaszoló
Időpont: ma 20:29
Előzmény: A kérdésre írt válasz: Szerintetek azoknak a pároknak mennyire lehet boldog élete, akik ahelyett hogy egymással foglalkoznának egész este hülyeségeket írogatnak az internetre?
"Jelentem, boldog az életem. A barátnőm itt fekszik mellettem, ő is hülyeségeket írogat a netre. Ha találunk valami érdekeset azt megbeszéljük,..."
Az üzenet: igazából én is csak nőree vágyom , frusztráltságból írtam ki a kérdésemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!