Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire jó ötlet?
Figyelt kérdés
Ugye nincs olyan, hogy férfi prostituált. Meg az a nő, aki csak sexet akar az k*r*a. Tehát ezen sztereotípiák közepette, arra gondoltam, hogy lehet azt fogom csinálni, hogy józanon elmegyek buliba, kinézek egy félig részeg srácot, és "hagyom magam", de részegnek szimulálnék, majd mikor elalszik eltűnnék. Így a társadalom sem hörögne akkorát, meg bíznék abban, hogy sosem fogok többet találkozni az áldozattal.2018. máj. 23. 20:58
1/6 anonim válasza:
"Ugye nincs olyan, hogy férfi prostituált."
Van.
"Ez mennyire jó ötlet?"
Nem tudom átérezni a problémád, mert sosem törődöm a társadalom véleményével, én szabad vagyok.Te az önként épített falaid mögött raboskodsz.
2/6 anonim válasza:
Ha nem vagy kövér akkor én pénzt is elfogadok.
3/6 A kérdező kommentje:
De Én most, az vagyok, akit érdekel mit gondolnak mások, így nézve, meg azokra nézve, akik hasonló helyzetben vannak, számukra jó módszernek bizonyulna-e? Mert ugye, ha piás a pasi, csak a mérhetetlen alkohol szagot kell valahogy blokkolni, mert ha Én józan leszek, akkor nagyon megfogom érezni. Remélném ivott annyit, hogy másnap ne emlékezzen rám egyáltalán.
2018. máj. 23. 21:10
4/6 anonim válasza:
Csináld. De ennek mégis mi értelme? Én meg elmegyek a rétre, ások egy gödröt és belebarnítok, majd amikor a $zar 1/3-át ellepték a legyek, hazamegyek és bízok abban hogy egy kiránduló sem nézte végig a műveletet. Utána élem tovább az életemet, mintha misem történt volna!
5/6 A kérdező kommentje:
Az az értelme, hogy ha egy nő nyíltan beismeri, hogy igen kell a sex és e-miatt nem akar külső térből beszivárgó lenézést és károgást megemészteni, bármennyire is képes vagyok "nem érdekel mit mondanak mások" üzemben működni, akkor erre a helyzetre, ez lehetne egyenlőre a legjobb megoldás, persze ha működik.
2018. máj. 23. 21:19
6/6 anonim válasza:
Ez természetes hogy a nőknek is kell a szex. Én férfiként azokat az embereket nézem hülyének, akik nem így gondolják. Sőt, szerintem semmi rossz és elítélendő nincsen abban ha egy nőnek tetszik egy férfi akivel szexelni akar és emiatt ő kezdeményez. Én sem néztem le egy nőt sem aki felhozta a szex témát 1-2 találkozás után. Ez egy természetes szükséglet, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!