Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jó ötlet úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet úgy helyezkedni, hogy ne kelljen nőkre gondolnom?

Figyelt kérdés

beteg vagyok + kívülről semmi nyoma + nem akarok játszmázni senkivel + csomó ismerős 10000% benne hogy vmi normálisabb lányt érdemlek + ezt nem tudom elhinni = ez már egy akkora nagy ganyédomb így amit nem tudok/akarok sehova tenni..

egyszerűen lenulláznám ezt a részt az életemből..

ötletem van rá de mennék-e vele vmire..

vagy vágjak bele azt ha gond lesz szépen megint egyedül..az egészségesek mellől is megpattannak...

ááh hagyjuk is az egészet

25f

2018. ápr. 24. 18:06
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

Napi 10000000000000000. rinya.

Inkább tanulj meg légyszíves értelmes mondatokat írni.

A te életed, azt csinálsz, amit akarsz, csak ne rinyálj.

2018. ápr. 24. 18:12
 2/9 A kérdező kommentje:
azert is..
2018. ápr. 24. 18:14
 3/9 anonim ***** válasza:

Gyakorold az öniróniát és egy idő után már csak jót fogsz röhögni magadon és nem fog érdekelni ha felhozzák a témát.

Ha kolostorba vonulsz és papnak állsz az nem segít mert ugyanúgy a nőkön fog járni az agyad.

2018. ápr. 24. 18:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy egy nőnek férfi kell, nem hisztis kisgyerek.
2018. ápr. 24. 18:18
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha neked úgy kényelmesebb, akkor hajrá. Milyen betegségről van szó?

Szerintem egyszerűen nem kéne a társkeresésre kiélezned az életed és nem kéne érzelmileg teljesen ettől függnöd.

2018. ápr. 24. 18:19
 6/9 A kérdező kommentje:

van, sőt nagyon is van életem..

csak maximalista vagyok és ha lenne rá mód azt a napi pár percet sem tölteném ilyenen agyalással..

sikeres vagyok nagyon sok mindenben ami másnak elérhetetlen, állítólag egy teljesen különc gondolkodásmódot ötvözök magas szintű empátiával és ez sok és minőségi baráttal vesz körül..

szóval tök gáz ahogy itt megpróbáltok néhányan felhúzni..

a kérdés főleg kíváncsiság, hogy vajon egy tényleg nagy bajban lévő ember milyen segítséget talál itt....ahol ugyanannyi energia építő választ adni mint megrúgdalni vkit

tudom kezelni a problémát

2018. ápr. 24. 18:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Kb. ugyanez vagyok nőben, annyi különbséggel, hogy nem vagyok különösebben sikeres. Tehát várom én is a valóban építő válaszokat.
2018. ápr. 24. 18:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Én eléggé aszociális vagyok, amikor nem volt munkám, volt hogy hétig nem mozdultam ki, feléltem a maradékot, csak ne kelljen senkivel találkoznom.

Most olyan munkám van, ami furcsának tűnhet, ismerős vállalkozásánál intézek ügyeket, és én nyitom a boltot, alapdolgokat elmondok az embereknek. De ez izzadós dolog részemről, annyi a szerencse, hogy kevés infót kell átadnom emberenként.

Mellette van otthonról is végezhető, de keveset fizető munkám.

Az a baj, hogy ezt egy olyan országban, ahol az öngyilkosságot is elintézik "á h-lye gyenge ember" volt legyintéssel, k-rva nehéz megértetni az átlagemberekkel.

Ismerőseim, akik otthon dolgoznak teljesen (de így sem zárhatod ki a nőket): fordító, fordításokat vállal, magáncélokra; grafikus, illusztrátor (nem a sufnifajta); ékszerész-ötvös pár saját műhellyel. Hát ezek sem könnyű és olcsó szakmák, főleg nem az ötvös (hiába hiszik azt).

2018. ápr. 24. 18:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Kb. ugyanez vagyok nőben, annyi különbséggel, hogy nem vagyok különösebben sikeres. Tehát várom én is a valóban építő válaszokat.
2018. ápr. 24. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!