Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek befolyásolta a kapcsolatotokat illetve a szexuális életeteket, hogy abbahagytátok a fogamzásgátló szedését?
6 éve szedek fogamzásgátlót és az utóbbi időben érzem, h nem jó a szervezetemnek és abba kell hagynom. Kérdeztem a páromat, h mit szól hozzá (nem, nem azért kérdeztem meg mert tőle függött volna -még mielőtt valaki beleköt). Természetesen azt válaszolta, h az én testem, ő eddig is mondta, h hagyjam abba ha érzem, h nem jó. Nők, csajok: Változik valami főleg a szexuális téren? Nagyon elszoktam már a gumitól és attól félek csak, h egyikünknek sem lesz kényelmes, egyikünk sem fogja esetleg élvezni. Lehet butaság amin gondolkodom..
Köszi a választ:))
24/L
Bizonyos fogamzásgátlók, bizonyos nőknél okozhatnak libidócsökkenést.
(Hol lehet találni olyan lányt, akit felizgat a megszakításos vagy védekezés nélküli szex? :D)
22: hidd el nekem, a legtöbb nő így szeret(ne) szexelni, csak ez ugyebár terhességgel jár, egészséges emberek esetében inkább előbb, mint utóbb. És mint tudjuk, az főként a nő gondja, ha éppen gond.
Nekünk is akkor volt a legjobb a szex, amikor gyereket akartunk, és semmiféle védekezésre nem volt szükség.
Nekem olyan szinten kivégezte a libidómat, hogy semmit nem éreztem szex közben, mintha nem is lenne bennem semmi. Borzasztó volt. Nem is kívántam, nem is nedvesedtem. Arról nem is beszélve, hogy folyamatos nőgyógyászati fertőzéseim voltak, állandóan viszkettem, ha kikezeltek akkor is.
Fél éve lesz, hogy abbahagytam, még mindig nem az igazi a dolog, de már sokkal jobb. Remélem hamarosan minden helyreáll teljesen. A fertőzések szerencsére azonnal megszűntek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!