Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, nektek befolyásolta a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, nektek befolyásolta a kapcsolatotokat illetve a szexuális életeteket, hogy abbahagytátok a fogamzásgátló szedését?

Figyelt kérdés

6 éve szedek fogamzásgátlót és az utóbbi időben érzem, h nem jó a szervezetemnek és abba kell hagynom. Kérdeztem a páromat, h mit szól hozzá (nem, nem azért kérdeztem meg mert tőle függött volna -még mielőtt valaki beleköt). Természetesen azt válaszolta, h az én testem, ő eddig is mondta, h hagyjam abba ha érzem, h nem jó. Nők, csajok: Változik valami főleg a szexuális téren? Nagyon elszoktam már a gumitól és attól félek csak, h egyikünknek sem lesz kényelmes, egyikünk sem fogja esetleg élvezni. Lehet butaság amin gondolkodom..

Köszi a választ:))

24/L

2018. máj. 22. 09:31
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Ez a következő, h lehetséges-e a hízás a tabletta mellett és a nehézkes fogyás?
2018. máj. 22. 10:43
 12/26 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyobb lett valamivel a libidóm, de nem annyira durván, a tabi mellett se volt nagyon alacsony. Más mellékhatása nálam nem volt a szedésnek, viszont mi nem tudtunk gumival szexelni... nekem is elég kényelmetlen volt, a férjem meg konkrétan nem ment el. Azt mondta, megreked egy ponton, és tényleg volt, hogy 2 óra alatt se tudott elmenni, akármilyen pózban csináltuk, akármilyen gumival. Mivel nem lett volna már baj, ha becsúszik a baba, mi a megszakítás mellett döntöttünk akkor, de ez tényleg csak annál működik, akinek nem gond egy terhesség. A barátnőméknek a hüvelygyűrű jött így be.
2018. máj. 22. 10:51
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván lehetséges hízás,hiszen mesterséges hormonokat szedsz.

De ezt még a tájékoztató is írja.

2018. máj. 22. 10:59
 14/26 A kérdező kommentje:
13 Igen, olvastam a tájékoztatót de sokaktól olyat hallottam, h semmit sem befolyásol hízás terén..
2018. máj. 22. 11:06
 15/26 A kérdező kommentje:
13 Igen, olvastam a tájékoztatót de sokaktól olyat hallottam, h semmit sem befolyásol hízás terén.. Ezért kérdeztem :)))
2018. máj. 22. 11:06
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Van,aki tapasztal hízást,van,aki nem.

Az összes leírt mellékhatás jelentkezett valakinél.A hízás azért van a " gyakori mellékhatások" között,mert az az adott gyógyszert szedő nők nagyobb hányadánál jeletkezett.

2018. máj. 22. 11:29
 17/26 A kérdező kommentje:
Hál Istennek nem durva hízásról van szó, csupán pár kiló, amivel küzdök tornázással és életmódváltással, de csak nem akar mozdulni...
2018. máj. 22. 11:33
 18/26 anonim ***** válasza:
14%
Az nem a tablettától van. Bár attól függ milyet szedsz. Nekem nem volt panaszom hízásra. 3 éve ugyanannyi a súlyom és másfél éve szedek tablettát.
2018. máj. 22. 11:40
 19/26 anonim ***** válasza:
Igen, mióta nem szedem sokkal jobban kívánom a szexet.
2018. máj. 22. 11:44
 20/26 A kérdező kommentje:
18. Persze voltak kilengések, h elengedtem magamat az evésben, de nem mint egy disznó, plusz 90%-ban oda figyelek az étkezésre stb. :) Most kezdtem el újra tornázni, viszont a mozgás sosem hiányzott az életemből mert olyan a munkám. De mégis felszaladtak a kilók. Természetesen én sosem kapaszkodtam ebbe és ezzel takaróztam, h "mert a tabletta". :))
2018. máj. 22. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!