Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác 22 éves koráig falja a csajokat, de aztán hirtelen fülig szerlmes lesz egy srácba, akkor tuti meleg?
Vagy ez lehet csak átmeneti, aztán majd megint csajozik és elfelejti?
szó szerint ez történt, a srácért bolondultak a csajok, ki ia használta, falta őket mindenhol, és nemrég meg megismert egy francia srácot, akivel teljesen egymásba szerettek, mintha mindig is meleg lett volna.
A legjobb poén, hogy a francia srácnak is ő az első fiú, sőt mindketten barátnőstől voltak egy táborban, ahol egymásba szerettek.
Szerintetek? Sok ilyen van? És akkor eddig miért nem volt neki pasija?
Én egyszer forró fürdőt vettem és teljesen átmelegedtem. Nekem még nem múlt el, most toltam be egy 20 centiset.
De remélem visszahűlök majd egyszer.
A tuti csak a halál és az adóhatóság. Lehet, hogy két hét múlva ráun a srácra, vagy az lép le egy másik férfival/nővel, de az is lehet, hogy boldogan leélnek majd egymás mellett 50 évet. A két véglet, ezek között meg aztán elég széles és árnyalt a paletta.
Ha 50 év után a francia srác mondjuk meghal, és a főhős egy évre rá feleségül vesz egy nőt, akkor szerinted meleg vagy nem meleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!