Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit csinálnátok, ha odáig lennétek egy fiúért, de mivel nem kezdeményezett soha, lemondanátok róla, és mással találkozgatnátok, erre ő mégis elhívna randira, mire elmondanátok a helyzetet, és besértődne?
Figyelt kérdés
Szóval jelenleg nem lennétek együtt a másik fiúval, csak ismerkedési, kavargatási státuszban lennétek, "alakulnátok", találkozgatnátok, összejárnátok stb, semmi komoly.
A fiúnak elmondanátok, képesek is lennétek a másik fiút csúnya szóval élve "lekoptatni", de ő teljesen kiakadna, hogy kavartok valakivel, ilyeneket mondana, hogy nem akar b terv lenni, és besértődne. Mit tennétek?
2018. máj. 20. 17:29
11/14 anonim válasza:
"Nem szeretem, amikor játszadoznak velem. "
Ebben a kérdésben te tényleg úgy látod, hogy a lánnyal játszadoznak? Jézusom :D
12/14 anonim válasza:
A kérdés úgy szólt mit csinálnátok, nem pedig a kérdező mit csináljon, eszerint válaszoltam. Engem is idegesít a kérdező bizonytalansága, erre egy jó megoldás az én javaslatom, de ehhez határozottság kell meg önbecsülés. A kérdezőnek ilyenje nincs, ezért kapkod fűhöz-fához és közben ő is rosszul bánik másokkal.
13/14 anonim válasza:
# 11
Nő vagyok, de én is felnevettem. Konkrétan a kérdező játszik 2 pasival jelenleg.
Nagyon beteg lányok járnak erre az oldalra, kb. ilyen agresszív, mindig nekünk van igazunk mentalitással. :D
14/14 anonim válasza:
Vagyis te két fiú közül nem azzal jársz, amelyik tetszik, hanem azzal, amelyik hamarabb közeledik hozzád? Ezek után nekem se kellenél. Mi az úristenért nem bírtál te lépni? A gondolataidból kellett volna kiolvasni, hogy tetszik neked? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!