Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vélemény a távkapcsolatpkról?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemény a távkapcsolatpkról? Működhet?

Figyelt kérdés

Tételezzük fel, hogy a táv kb 100 km.

Írnátok személyes tapasztalatokat, hogy kinél hogy sült el a távkapcsolat?

2018. máj. 19. 22:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem nem működött, én igénylem a közelséget. Nem tudtam komolyan venni, sőt kapcsolatnak sem nevezni azt, hogy csak hetente/kéthetente találkoztunk egy fél napra, így többet is engedtem meg magamnak mások felé. Többet nem mentem bele távkapcsolatba, részemről semmi értelme.
2018. máj. 19. 22:28
 2/13 anonim ***** válasza:

A 100 km sok, ideálisabb az 5-15 km. Akkor sokat lehet találkozni, de haza is lehet menni, ha olyan a helyzet.

Azonos város szintén jó, de mindkettőnek legyen lakás.

2018. máj. 19. 22:31
 3/13 anonim ***** válasza:
100 km nem annyira sok. (Kivéve ha nincs autó és nem közvetlenül megy vonat/busz hanem 4x át kell szállni.)
2018. máj. 19. 22:31
 4/13 anonim ***** válasza:
51%

Nem nem mükődhet és ezt tapasztalatból mondom

Előbb utóbb kihal minden a kapcsolatból.

Vagy egy ismerős csaj náluk működik na de azért mert az pasi külföldön nem kevés pénzt keres utalja haza a csajnak akinek egy iskolai végzetsége sincs. Szülte sorra a gyerekeket így bebiztosítva magát. Dolgozni sosem fog paliból él. Szóval így müködik egy távkapcsolat , de amúgy nem

2018. máj. 19. 22:35
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nem rosszabb annál, mint 0-24 egy helyiségben lenni, mikor otthon vannak a felek. Börtöncella.

2018. máj. 19. 22:39
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
3 feltétele van: idő, pénz, bizalom.
2018. máj. 19. 22:49
 7/13 anonim ***** válasza:

Én lehet kivételes eset vagyok, de ha engem valaki igazán megfog és beleszeretek, az sem zavar, ha hónapokig nem látom. Szóval nálam tud működni, mert nagyon kitartó vagyok, ha valamire úgy érzem, megéri várni. Sőt nekem csak annál inkább izgatja a fantáziámat a dolog, minél “lehetetlenebb” egy helyzet, annál jobb, ha utána mégis együtt leszünk :D Szeretem a kihívásokat.

De szerintem ritka eset vagyok és persze ennek is csak akkor van értelme, ha max 1 éven belül össze tudunk költözni.

2018. máj. 19. 22:59
 8/13 anonim ***** válasza:
Nálam működött,több mint 100 km, kb 2 évig ,csak hétvégén találkoztunk,azóta össze házasodtunk ,gyerekek is vannak,20 éve együtt vagyunk.
2018. máj. 19. 23:46
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem nem működött, de köztünk több volt, mint 100 km. Viszont a 100 km nem olyan sok, és a heti 2-3 találkozó már olyan, mintha egy városban/faluban laknátok, és nem együtt, hiszen akkor sem biztos, hogy többet tudnátok találkozni.

Kitartás, idő, pénz, bizalom - ahogy már előttem is írták - és maximális odafigyelést igényel.

Ami 100 km alatt van, azt nem nevezném tavkapcsolatnak egyébként.

2018. máj. 20. 00:20
 10/13 anonim ***** válasza:
Működik, elvagyunk. Kényelmes, de nehezen látom a jövőképet. Főleg ha tanulás után karrierünkben sem tudunk összeköltözni. 3 év után.
2018. máj. 20. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!