Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szexre kellek vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szexre kellek vagy szeret ő is?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi aki mindennap keres mi van velem, azt mondja hiányzok és bárcsak velem lehetne, dicséri a külsőm-belsőm. Amikor együtt vagyunk az az első h engem kielégítsen utána jön ő. Gyengéd, figyelmes, érzéki.

Jön a bibi. Van családja és a kiskorú gyerekekre hivatkozva nem vállal fel.

Szerintetek lehetséges h szeret csak az apaság fontosabb neki mindennél ?

(Tudom, hogy ribinek gondoltok, igazatok van, de sajnos így alakult. Segítő kommenteket várok mit kéne tennem mert sajna én szerelmes vagyok)

2018. máj. 19. 10:18
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Valahogy megpróbálok kilépni ebből a viszonyból mert érzem, h a mélybe húz. Az a néhány óra fantasztikus. Nem is gondolok a holnapra vagy a körülményekre. Csak amikor nincs velem akkor fáj.

Én is elítéltem eddig minden ilyesfajta kapcsolatot, de aztán találkoztunk...senki se ítélkezzen az felett amit még nem sodort elé az élet

2018. máj. 19. 11:22
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm jut eszembe. 4 éves szeretői kapcsolata haldoklik. 2 évig szenvedélyszerelem, aztán barátság extrákkal. A férfi hetente mondta, hogy szereti. Most meg úgy érzi lapos lett az egész. A férfi a feleségét dicsérgeti, úgy néz ki visszatalált hozzá. Barátnőm meg nekem panaszkodik órákat. Szerintem nem éri meg egy ilyen kapcsolat.
2018. máj. 19. 11:57
 13/16 anonim ***** válasza:

#11:

Bocs, hogy én képes vagyok akkor is gondolkodni, ha nedves a bugyim.

Ebbe te másztál bele, önként és dalolva. Nem fog érte senki sajnálni.

2018. máj. 19. 12:04
 14/16 anonim ***** válasza:
49%

Én is úgy gondolom, hogy itt sokan gyorsan ítélkeznek olyanok, akik még sokkal rosszabbul döntenének ugyanebben a helyzetben.

Nagyon kevés alkalom van egy ember életében, amikor kölcsönös, igazi szerelem alakul ki valakivel. Megértem, hogy ilyenkor megpróbálják kihasználni ezt az alkalmat, de azt is, hogy emiatt sokan nem akarják a teljes addigi életüket kidobni a kukába. Ilyenkor jönnek a kényszermegoldások.

Se egy mély, kölcsönös szerelemből, se egy hosszú évek óta tartó családi létből nem lehet csak úgy kisétálni. Az ítélkezőknek meg kívánom, hogy soha ne kerüljenek ilyen helyzetbe, nem egy irigylésre méltó állapot.

2018. máj. 19. 14:49
 15/16 A kérdező kommentje:
14/14 köszi, igazad van nagyon...csak sajna ha benne vagy nehéz kimászni.
2018. máj. 19. 20:16
 16/16 anonim ***** válasza:

Pont azért nem kell belemászni, mert kimászni nehéz. Meg benne lenni is nehéz.

Miért nem előtte gondolkodtál? Olyan nincs, hogy első pillantásra alakul ki az a bizonyos hú de nagy szerelem. Idő kell hozzá, keresitek egymás közelségét, rakjátok a tüzet. Aztán meg megy a sírás.

Brühühü, nem dobta ki a feleségét, és nem dobja el a gyerekét miattam, pedig mielőtt megdughatott, megígértettem vele. 😭 Vajon mi lehet a probléma?

2018. máj. 20. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!