Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok titeket mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket mennyire befolyásol a férfi múltja ismerkedésnél, ha kiderül, hogy még nem volt barátnője türelmesek lennétek?

Figyelt kérdés
Vagy csak a jelennel kell foglalkozni, hogy milyen most milyen értékei vannak mennyire jó ember, és ne azzal, hogy eddig mit tudott felmutatni?
2018. máj. 19. 04:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hány éves az illető. Én anno örültem hogy az első vagyok a páromnak valahogy jó érzés hogy én vagyok az első akit szeret nem volt még mással nincsenek exek. Már lassan tíz éve együtt :)
2018. máj. 23. 06:11
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem most van egy ilyen pasi a képben, és inkább féltem, mert az első kapcsolatom előtt nekem is pont ugyanolyan volt a viselkedésem meg az elképzeléseim, mint most neki, aztán meg jól elszúrtam az egészet pont ezért. Bár ha velem lesz kapcsolata, akkor nyilván rajtam is fog múlni, hogy mi hogy alakul, én meg már tanultam a hibáimból, és talán pont ezért fogok tudni segíteni neki végigmenni ugyanazon az úton, csak másképp, nem a szakadék felé, végül is ki tudja, minden kapcsolatnak van valami rejtett célja.
2018. dec. 13. 17:49
 13/14 A kérdező kommentje:

Ma lettem 29 éves és már lassan 4 éve elég aktívan próbálkoztam ismerkedni, de mindig az lett a vége, hogy azoknak nem kellettem akik tetszenének, akiknek tetszettem volna ők nem voltak az eseteim.

Ezért szeretném, hogyha egyszer lesz valamiféle közös vonzalom, akkor ne legyen velem előítéletes, ne hibáztasson ezért és, ha nem alakul minden tökéletesen akkor ne dobjon el! Mivel én egy szereteten, elfogadáson alapuló párkapcsolatot keresek, nekem csak az a fontos, hogy küllemre vonzónak találjam, jól érezzem magam vele, emberséges legyen és szeressük egymást tiszta szívből. Nem várok el többet! Közös érdeklődési kör nem fontos, ha jókat tudunk beszélgetni akkor nem zavarna, ha ő mondjuk koncert kedvelő, én nem szeretem a koncerteket, de úgy vagyok vele, hogy nem kell mindig együtt lennünk. Nem érdekel hol tart az életben, az se, hogy mit dolgozik, mennyit keres, mi a végzettsége az a fontos, hogy ő kicsoda és milyen belső értékei vannak!

2018. dec. 14. 16:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Ezért szeretném, hogyha egyszer lesz valamiféle közös vonzalom, akkor ne legyen velem előítéletes, ne hibáztasson ezért és, ha nem alakul minden tökéletesen akkor ne dobjon el! Ha ilyen nőt keresel akkor még 30 évet várhatsz.A mai világban 6 hónapja keresek találtam is arra,de másra nem.A nőnek zizeg a mobilja mikor épp,,,,,,mert a badooról írnak közben is. Érdekek ,külső , pénz , ha valamit nem úgy nyújtasz akkor mész a kukába , van másik. Jó reggelt!!!! Ez a mai világ...50/F
2018. dec. 21. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!