Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket mennyire befolyásol a férfi múltja ismerkedésnél, ha kiderül, hogy még nem volt barátnője türelmesek lennétek?
Ma lettem 29 éves és már lassan 4 éve elég aktívan próbálkoztam ismerkedni, de mindig az lett a vége, hogy azoknak nem kellettem akik tetszenének, akiknek tetszettem volna ők nem voltak az eseteim.
Ezért szeretném, hogyha egyszer lesz valamiféle közös vonzalom, akkor ne legyen velem előítéletes, ne hibáztasson ezért és, ha nem alakul minden tökéletesen akkor ne dobjon el! Mivel én egy szereteten, elfogadáson alapuló párkapcsolatot keresek, nekem csak az a fontos, hogy küllemre vonzónak találjam, jól érezzem magam vele, emberséges legyen és szeressük egymást tiszta szívből. Nem várok el többet! Közös érdeklődési kör nem fontos, ha jókat tudunk beszélgetni akkor nem zavarna, ha ő mondjuk koncert kedvelő, én nem szeretem a koncerteket, de úgy vagyok vele, hogy nem kell mindig együtt lennünk. Nem érdekel hol tart az életben, az se, hogy mit dolgozik, mennyit keres, mi a végzettsége az a fontos, hogy ő kicsoda és milyen belső értékei vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!