Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Téged hódított már meg így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Téged hódított már meg így valaki? Vagy lenne esélye? Főként férfiak válaszát várnám.

Figyelt kérdés

Nő vagyok. A helyzet az, hogy elkezdtem beszélgetni egy pasival. Úgy tudtam hogy nincs együtt a feleségével (van egy kisfia is) ezért ráírtam. Meglepetésemre nem küldött el a francba, Azóta már többször találkoztunk. Az első alkalommal elköszönésnél puszit adott, mostanában meg már meg is ölel.

Még az elején azt mondta, hogy csak barátok lehetünk. Nem mondja meg otthon ha velem van, ha rossz a kedve mindig felhív.

Csinálnak ilyet a barátok? kb 3 hetes ismeretségről van szó....

2018. máj. 18. 19:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha van benned gerinc, akkor leépíted.

Ebből is több év vergődés lesz, csak közben tönkre teszed egy gyerek családját.

Mire vársz? Jön a jótündér és a családapát agglegénnyè változtatja?

Vagy hogy elég bátor legyen a felesége és a gyereke mellett, hogy jól aládvágjon párat?

Vagy épp csak azt várod, hogy dobja el őket érted?

Te tényleg nem érzed, hogy veled mi a probléma?

2018. máj. 19. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!