Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt 30 feletti férfiak, akiknek nem volt még kapcsolata?
A kérdésem azok felé irányul, akik jóképűek és jól fizető állásuk van, tehát nincsen/ek önértékelési zavaruk vagy kisebbségi érzéseik..
Légyszi valaki mondja el, hogy ez miért alakult nála ki..
Ez egy nem létező fogalom. Ha szerinted minden adott valakiben ahhoz, hogy képes legyen valamire de mégsem akkor ott nyilván nincs rendben az önértékelés, vagy te mérted fel rosszul.
26F
Csak ismertem ilyet. Régi gyakorlati helyemen, a főnököm aránylag jól nézett ki, önértékelési gondja nem volt, sőt. Jól keresett, volt háza is.
Viszont emberileg borzalmas volt. Mindenkinél mindent jobban tudott, pedig marha tájékozatlan volt és hülyeségeket tudott összehordani. Pl. szerinte attól Aids-es lehetett valaki, ha gyomorrákos mosógépében mosta a ruháit (örökölt volna rokontól mosógépet, úgy jött fel a téma). Durván előítéletes volt mindenkivel szemben, vele egykorú vagy jobb képű férfiakat gyűlölte. Az állatokat rühellte, egyszer elmesélte az egyik fiatal tanulólánynak (!), hogyan vert agyon egy kutyát bottal, mert az megugatta. Így akart imponálni. Nők terén nagyon válogatott, aztán negyven évesen lett barátnője, majd el is vette. De folyamatosan kibeszélte a legundorítóbb módokon. Szóval zakkant volt kicsit.
Van még egy rokonom is, ő nagyon-nagyon introvertált, pedig magabiztos. De nem igényli a női társaságot, mert jól elvan a hobbijaival. Szerintem neki a hobbija miatt is nehéz lenne megértő nőt találni, mivel ennek él. Én megértem.
Bocs, hogy nem saját példát írtam, csak ismerősét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!