Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért sajnálnak le, ha megtudj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sajnálnak le, ha megtudják, hogy a 40 körüliekhez vonzódom? (20-as lány)

Figyelt kérdés
2018. máj. 17. 22:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
30%

Akkor nyílván a 40-es barátaid, alsó-középosztálybeli fazonok, Suzuki Swift-el, garzonlakással.

Ja, mégsem... Minimum 300 netto, német luxuskocsi, 4-5 szobás palota...

2018. máj. 17. 23:37
 12/24 anonim ***** válasza:
52%
Az a vicces, hogy barátomnak tényleg egy fehér Suzuki Swiftje van. :D :D :D
2018. máj. 17. 23:39
 13/24 anonim válasza:
78%

Háát nem tudom gyerekek, volt egy elég kattant csaj osztálytársam a középiskolában, ő mindig az idősebb hapsikra gerjedt, de mindig az ilyen nyomikra mint busz sofőr, pizzafutár, biztonsági őr, taxi sofőr...Ezeknek nem hiszem hogy meg van a kellő egzisztenciájuk...

De abban úgy vélem igaza lehet az egyik korábbi válaszolónak hogy az apjukat akarják pótolni vele, ez a csaj is mondta hogy az apja 8 éves korában elhagyta őket, de előtte is olyan "lesz.rom" stílusú volt...Szóval van benne valami. Apakomplexus.

2018. máj. 17. 23:47
 14/24 anonim ***** válasza:
61%
Nekem biztosan nincs apakomplexusom, de ha az is lenne sem lenne semmi probléma ezzel szerintem. Senkinek nem árt azzal az ember, hogy idősebb férfiakat keres maga mellé. Persze ha csak valaki az anyagiak miatt van együtt a másikkal az teljesen más tészta. :)
2018. máj. 17. 23:51
 15/24 anonim ***** válasza:
17%

Jó, de akkor legyen kimondva. Komplexus, ennyi.

Ez a "tapasztalat" dolog olyan gyenge mese. Ennyi erővel a 87 éves özvegy nagyapám még tapasztaltabb, ő nem kellene esetleg?

2018. máj. 17. 23:56
 16/24 anonim ***** válasza:
60%
Épp ezaz, akkor lenne kompexusom ha az ősz nagypapik és bejönnének, de nem jönnek be. :)
2018. máj. 18. 00:00
 17/24 anonim ***** válasza:
63%

41 éves vagyok és a barátnőm 22. Hidegen hagy, hogy ki mit gondol róla, évek óta remekül elvagyunk. Imádom, hogy sokszor nem tudják megállapítani, hogy a lányom vagy a barátnőm. :)

Ha gondolod írj privátba, szerintem tudok segíteni tippekkel. :)

2018. máj. 18. 00:07
 18/24 anonim ***** válasza:
25%

Így is az van. A 86 éves az nagypapakomplexus lenne.

2018. máj. 18. 00:22
 19/24 anonim ***** válasza:
23%
És ha nekem apám 76 éves? Na akkor mivan? :D
2018. máj. 18. 00:23
 20/24 anonim ***** válasza:
57%

Na, de én ezt meguntam, nincs akkora bizonyítási vágy bennem egy idegen felé. Mindenki gondoljon amit akar, nem ettől fogok depis lenni, hogy valaki azt gondolja apakomplexusom van. Többet nem fogok reagálni.

Szép estét!

2018. máj. 18. 00:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!