Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nedves vagyok és tök hamar elmegyek, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már lassan két éve vagyunk együtt a barátommal, és nem sokszor feküdtünk le, kb 10-15alkalommal. Nekem ő az első. Ha simán megy minden, hogy ő fekszik rajtam, akkor jó érzés, de elmenni úgy ritkán tudok, viszont ha igen, akkor meg gyorsan. Kipróbáltuk azt, hogy az ölében ülök, és az sokkal sokkal jobb, ott meg még hamarabb végzek. Olyan kínosnak érzem magam, mert utána nem tudjuk folytatni, nekem fáj vagy kellemetlen és ő is érzi, hogy van ott valami "gát" vagy nem is tudom, hogy mondjam. Mit tudok tenni, hogy ne menjek el hamar?2018. máj. 17. 12:41
1/3 anonim válasza:
Mi lenne ha utána nyalná, hogy hozzászokni az erősebb indlgethez, és utána megpróbálnátok folytatni?
2/3 A kérdező kommentje:
Ezt még sosem próbáltuk, mondjuk.
2018. máj. 17. 13:09
3/3 anonim válasza:
Álljatok le élvezés előtt. kis szünet. párszor meglehet oldani..
Így is pár perccel megnövelheted az együttlét idejét..
A nedvesedésre meg nincs semmi módszer, max megtörlöd magad..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!