Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 16 éves kislányok miért?!?!
Én speciel örülök neki,jó nem szép dolog,de ez van...
Sok esetben,ahogy a mondás is tartja megtalálja zsák a foltját...szóval egy r.banc talál magána egy bunkó,nagyképű faszit,akivel normális lány nem járna.Így nekünk,normális lányoknak van esélyünk figyelmes,megértő fiút találni 20-on alul is:)
15/L
jo. akkor sok 16 éves kislány.
ma olvastam több ilyet is, azért gondoltam, h megkérdezem, h mi ez.
Szerintem az totál el van tájolva aki 16 évesen a saját korosztálya közüli f@szingerek közül akar kifogni egy úgynevezett normális pasit. Most mégis ovodásoktól ti mit vártok? Vagy tényleg képesek egyesek azt hinni hogy majd 16 évesen egy hülyegyereknek nem mindenáron a dugáson fog járni az esze?
El kéne kezdeni gondolkozni, aztán 20 körüli korosztályban válogatni, nem harapnak azok se.
Egyetértek a kérdezővel, hiába keresek a korombéli lányok között mindenki csak ún. "futó" kapcsolatokat, és egyéjszakásokat akar, mikor én komoly kapcsolatot szeretnék.
16/F
21:25
Én direkt pihentetem addig a dolgot amíg nem leszek 20 fölött, mert kocsival, és 20 fölött már simán lehet dugni orrba szájba titeket, mert ti csak erre gerjedtek.
Most nincs nagy sürgés-forgás, csak 20-25 csajjal feküdtem még le fél év alatt. Ha lenne kocsim, minden héten lenne 3 új, és ez biztos....ribancok vagytok mind úgyis, nem értek semmit. Ha nem én doblak szex után, akkor te dobsz engem...akkor már inkább én téged. Puszi
16 vagyok. Én nem vagyok ennek híve, de a korombeliek tényleg egyéjszakás kalandokra vágynak.Tisztelet a kivételeknek.
Ő dolguk, hogy oda adják-e magukat bárkinek. Ha valami bajuk lesz talán észhez térnek.
Sajnos 1 bolond 100-at csinál.. Ez itt is érvényesül.
Az osztályomban is az a menő ,ha többet dugtál a hétvégén és ki van röhögve akinek komolyabb kapcsolata van.
De mi ne szóljunk be nekik mert ribik? Ők beszólhatnak mert csak 1 fiúval vagyunk hosszabb ideje? Hogy működik ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!