Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem az osztálytársamba. Ez hogy lehet?
Mindig is a "macsó" pasik tetszettek,akik izmosak,jól néznek ki,és idősebbek.Volt is egy ilyen srác a suliba,de már elballagott,én pedig szép lassan elfelejtettem.Most pedig rájöttem,hogy beleszerettem az egyik osztálytársamba.Ő nem egy macsó típus,nem olyan mint akik tetszeni szoktak általában,kicsit intelektuell külseje van,szemüveges,és mégis van benne vmi nagyon vonzó,valami,amitől férfias kisugárzása lesz.Egyébként nagyon jó humora van,nagyon kedves,aranyos,megértő,és segítőkész,nagyon sokan szeretik,és úgy érzem,hogy több oldala is van,mint amit megmutat.Már év elején is tetszett,aztán kivertem a fejemből,most pedig ismét,de már szerelmes is vagyok belé.Folyton csak rá gondolok.Ráadásul fiatalabb is nálam.Ez annyira hihetetlen a számomra,hogy egy ilyen srác tetszen.Hogy lehet ez?
16/L
Szívesen.
De miért érdekelt?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!