Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennétek vagy inkább szakítanàtok?
Figyelt kérdés
Pàrom a fejébe vette, hogy a tőlünk kb tíz kilométerre lévő vàrosba akár költözni. Apósomnak ott van hàza így azt mondta oda költözhetünk. Viszont én nem szeretnék mivel én megszoktam a vidéki életet, csend, nyugalom stb. Szeretem a pàrom és nem tudom mit tegyek, ő eldöntötte, hogy ebben az évben költözik. Semmi kedvem...2018. máj. 17. 08:41
11/27 anonim válasza:
Ha szereted a párod, akkor ez nem kérdés, nyilván költözz vele, de felmerült bennem hogy biztosan szereted- e? Amúgy egy hatezres város azért nem egy metropolisz,azt lássuk be...
12/27 anonim válasza:
Nem régóta vagytok együtt, igaz? Ha nem lenne a párod, miből élnél meg?
13/27 A kérdező kommentje:
Egy éve vagyunk együtt. Dolgozom, közmunkásként a helyi mosodàban.
2018. máj. 17. 10:42
14/27 anonim válasza:
Most akkor hogy van? Egyszer nem dolgozol, aztán közmunkás vagy... ráadásul kifogás kifogás hátàn. Eddig is közlekedtél valahogy jogsi nélkül. Én beköltöznék a városba, keresnék melót és szereznék jogsit. A jogosítvány nagyon fontos. Nagyon sok munkahelyen követelmény. Ha megvan a jogsi, keresnék jobb melót, amivel többet keresek. Aztán szereznék legalább 1 nyelvvizsgát. A 6ezres város ehhez pont jó. Van munkalehetőség, és ha rendesen dolgozol, nem olyan brutális a konkurrencia. Úgyhogy hajrá, szerintem használd ki ezt a lehetőséget!
15/27 A kérdező kommentje:
Nekem pontosan jó úgy ahogy most élek.
2018. máj. 17. 11:39
16/27 anonim válasza:
Tehát jó neked közmunkásként (diákmunkán voltam közmunkás, nevetségesek az ott "dolgozók") kb 50 ezres fizetéssel, nincs jogsid, de nem akarod letenni, a lányodat hurcolassza az élettársad, akinek biológiailag semmi köze hozzá (nincs ezzel baj, nálam sem lenne kizáró egy gyerekes nő, de azért mégiscsak a te gyereked, ha nem tudsz róla gondoskodni akkor hol az apja?).
Nem vagyok híve az oldal karrierista felfogásának de legalább gyárba menj el dolgozni, ott még talán éhen sem döglesz.
17/27 A kérdező kommentje:
Miért ne tudnék róla gondoskodni? Havi 90 ezer forint a bevételünk.
2018. máj. 17. 11:55
18/27 anonim válasza:
Én pl szeretem a városi életet. De aki nem, annak tényleg nagy nyűg lehet. Mi pl kertvárosban lakunk. Annyi a különbség a faluhoz képest, hogy kisebb a kert, és 5 percnyire van spar teszkó stb... nagyon kényelmes.
20/27 anonim válasza:
Na, ez egyre érdekesebb! Azt hiszem, tanulhatok tőled. Szóval havi 90 ezerből kifizeted a rezsit, kaját, gyerekruhákat, programokat. Ezen kívül gondolom félreteszel nyaralásra, mert mégsem töltheti a gyerek az egész életét a településen. Minden épeszű ember számára világos, hogy csak idő kérdése, és összeomlik a nyugdíjrendszer. Tehát aki teheti, félretesz az öreg éveire. A gyereknek nem árt valami induló tőkét adni majd, ha elkezdi az önálló életét, valamiből fizetni kell majd az iskolai éveket (osztálypénz, ilyen kirándulás, olyan tábor, anyámkínja), nyelvvizsgát, jogosítványt, esetleges tandíjat a szakképzésen vagy egyetemen. Feltételezem erre is takarékoskodsz már most. Akárhogy matekozok, nekem ez nem jönne ki havi 90 ezerből. Szóval, hogy csinálod? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!