Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Futás ismerkedős fázisban, csajok ti mennétek?
Ismerkedem egy sráccal és tervezzük a közös futást.
Kicsit tartok tőle. Mivel most kezdem el újra (kb 1 év kihagyás után) és nem bírom még jól a tempót.
Illetve nyilván 10 perc után már tiszta piros izzadt fejjel nem tudom mennyire jönnék be a csávónak.:D
Vélemények? Hanyagoljam inkább? Srác vetette fel az ötletet.
22n
Nem kell ekkora ügyet csinálni. Ha nem bírod, akkor mondod, hogy álljatok meg vagy séta.
A kinézet meg kit érdekel, futás közbe nyilván nem számítunk arra hogy a tökély állapotában leszel.
Ha a pasi ilyen programra hív, akkor pontosan tudja, hogy zihálni fogsz, kócos leszel, és megizzadsz.
És mivel valószínűleg sportos, ezért ez abszolút nem zavarja, tudja, hogy a nők sem néznek ki edzés végén úgy, mint a topmodellek, akiknek még a sminkje is tökéletes a tréning alatt.
Nekem nagyon imponálna ha eljönne a nő egy ilyen hívásra, azt meg előre tisztáznám vele, hogy mennyi a tempód, hány km-et bírsz
Szerintem ne szégyelld, mindenki volt kezdő, ha meg emiatt nem jössz be neki, akkor jobb is.
Egy futó férfi
Én mennék, szerintem nagyon jó ötlet, aktív program. Persze közben nem beszélgetnék, mert ha futok, akkor szeretek gondolkodni és kikapcsolni, de utána igen. Lásson izzadtan, kócosan így is.
N
Egyetértek a 4. válaszolóval. Futás közben minek beszélgetni? Szinte nem is lehet, mert célszerű a futásra és a levegővételre koncentrálni.
Futás után viszont oké a beszélgetés.
Én mennék, de ez én vagyok, ha te kellemetlennek érzed, ne menj.
4 éve futok, és tudok közben beszélgetni is.
De csak futni, beszélgetés nélkül, mint randi, lehet hogy kicsit furcsa lenne, főleg, ha még nagyon az elején vagytok az ismerkedésnek.
En mennek. A futo cuccban is ultra dogos vagyok. Ugy isnyomulnak ram a pasik. Az arcom nem pirosodik meg sprintsorozat utan se. En nem izzadok,hanem csillogok :D
abeszelgetes: meg az is mehet. Viszont futasnal nem szeretek alkalmaszkodni. Utana azonnal haza,,hasizom,zuhany, etkezes,
Ha nem szoltok egy szot sem,akkor issok mindent meg tudsz rola abbol,mikent viselkedik a korulottetek levokkel.
N/35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!