Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti mit imádtok bennünk az ismerkedős fázisban? Korrekt, használható válaszokat várok.18l
A titokzatosságot semmiképp.
Én azt szeretem, ha nyitott a beszélgetésre, nem játszmázik vagy taktikázik. Nem baj, ha nem nézi meg azonnal amit írok (nyilván mindkettőnk éli az életét az ismerkedés mellett), de ha megnézi, akkor már reagál is rá. Nem úgy hogy "aha", "oke", "jo", hanem hosszabban, látszódjon már egy kicsit, hogy foglalkozik velem, írja le, mit gondol arról, amit írtam. Én ha épp ismerkedek valakivel, és mondjuk sétálok fel a lépcsőn, az egyik kezemben a félig megevett gyros van, a másikban a telefon, akkor is úgy intézem, hogy válaszolhassak normálisan a másiknak, gyorsan leülök egy padra vagy valami. :D Ezt a hozzáállást várom a másiktól is.
Ahogy tapasztaltam, ez már baromi igényességnek és fellengzésnek számít, de én imádom, ha a másik ékezetekkel ír, és helyesen. Nincs "nállam" meg "el mondta", igekötőt egybeírja az igével, központozni tud stb. áhh, kezdem tényleg hülyén érezni magam :D Képtelen vagyok ettől elvonatkoztatni, nekem ez fontos.
A nyitott beszélgetésnek az is része, hogy ha valami nem tetszik, vagy problémája van, azt is mondja el nyíltan, ne napok múlva derüljön ki, vagy ne úgy kelljen kihúzni belőle. Tudjon beszélni a problémáiról (ebbe nem tartozik bele, hogy a volt barátja életrajzát is végig kelljen hallgatnom). Ne kösse magát ilyen idióta szabályokhoz, hogy "most nem írok rá, írjon ő", ha akar valamit, írjon, ha nem, akkor ne. Én is így teszek. Szeretem a jó reggelt, hogy telt a napod üzeneteket, de gondolom ezzel mindenki így van.
Szintén egy személyes hülyeség, de ne küldjön már 600 képet a háziállatairól, nem érdekel. Egy-kettő még oké, meg magáról is küldhet sokat, de hidegen hagy a kiskutyája/nyuszija/hörcsöge. A cica még oké, az belefér, de abból se kell túlzásba esni. Rá vagyok kíváncsi, nem a kisállatára. A túl hamar küldött pucér képek egyszerűen kelthetik azt a hatást, hogy könnyen kapható vagy, szóval ha komoly kapcsolatot szeretnél, várj vele türelmesen, legalább míg összejöttök, de utána se kell elkapkodni.
Azt hiszem, a netes ismerkedést leírtam, jöjjön a személyes találkozás. Lehet, hogy a fentiekből nem ez derül ki, de engem ismerkedéskor egy egyszerű beszélgetés/sétával le lehet venni a lábamról, a komoly (akár évekig tartó) kapcsolataim így kezdődtek, nem kell túlbonyolítani ezt sem. Egyszerűbb azt összeszedni, hogy mit NE csináljon a lány.
Először is semmiképp ne fessen magáról olyan képet előtte a neten, amihez nem tudja személyesen tartani magát. Ha másképp viselkedik, mint ahogy előadta magát a neten, az instant bukó. Itt is érvényes, hogy ne egy-két szavakban válaszoljon, törekedjen a beszélgetés fenntartására. Ne érezzem azt, hogy én viszem a hátamon az egész találkozót, így nehezen fog kialakulni az érzés, hogy hozzá akarok tartozni. Legyen kedves, ha nem ért egyet velem, azt is elő lehet tisztelettudóan adni. Ne bombázzon a háziállatos sztorikkal, ne legyen olyan érzetem, hogy még ahhoz is meg kell kérdeznie az anyukáját, hogy melyik pizza szeletet válassza kajálásnál. (Különdíjas, ha állandóan az anyukás sztorikat tolja, és közben el se mondta neki, hogy velem találkozik, hanem hazudott, hogy a barátnőjével. Megtörtént! :D) Ha látszik hogy előre megbeszélve felhivatja magát valakivel, az szintén azonnali bukta. Ne telefonálva jöjjön oda (ilyen is volt!), rendezze el előtte, vagy utána. Érdeklődjön, kérdezzen, kíváncsiskodjon, én is ezt fogom csinálni, és nem interjút készíteni megyek, úgyhogy elvárom a kölcsönösséget. Nem árt, ha van véleménye a világban történő dolgokról, de az se rossz pont, ha még csak keresi önmagát. Kerülje az Édes Élet-Éjjel Nappal Budapest-Éden Hotel-Mr. Busta-Berki jellegű dolgokat, nekem más az értékrendem, nem érdekel. Ha rámcsap, vagy észreveszem rajta, hogy hajlamos az erőszakra, az megintcsak azonnal kiakasztja a vészjelzőt. Ne affektáljon, beszéljen normálisan, ez azért nem nehéz szerintem. Hacsak nem kerül szóba valami konkrét, ne kezdje el végigmutogatni a galériáját a telefonján és abból sztorizgatni, mert rádőlök a vállára és elalszom. Ne forogjon a volt barátai körül a világ, nekem is voltak barátnőim, de ha valakivel találkozom, akkor rá koncentrálok, nem a múltamra. Ne kényeskedjen, van az a lánytípus akinek semmi se jó, nem tud miről beszélni, mindenről csak panaszkodik, azt hagyom ott a leghamarabb. Tudjon dönteni, ne nekem kelljen kiválasztani mit eszik/iszik, vagy órákat várni amíg kiskirálylány kiválasztja az öt lehetőség közül.
Ezek alapján tényleg úgy tűnhet, hogy nekem lehetetlen megfelelni és a tökéletest kergetem, pedig pont nem. Ismétlem, engem egy teljesen egyszerű beszélgetéssel, sétával évekre magához tud láncolni egy lány, a legkedvesebb ismerkedős emlékeim ilyenek. Más kérdés, hogy sok lánnyal találkoztam, és a legtöbb erre egyszerűen képtelen, mindegyik azt hiszi hogy valami "extrát" kell nyújtania, és borul az egész, mert elmegy a kedvem.
Add magad, érezzétek jól egymást a másikkal, ne erőltess semmit, ne görcsölj, ne viselkedj hülyén. Ez minden, amit tehetsz azért, hogy a másik imádjon.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!