Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az titeket zavar, ha a partneretek szex közben nem megy el?
Figyelt kérdés
2018. máj. 15. 13:02
11/18 anonim válasza:
Igen, zavar, mert akkor lehet én nem csinálok valamit pont úgy, ahogyan ő szereti.
12/18 anonim válasza:
Inkabb olyan kerdest kellett volna kiirni, hogy melyik a rosszabb ha nem megy el, vagy ket perc alatt elmegy :)
13/18 anonim válasza:
Igen zavarna....impotensnek gondolnam
14/18 anonim válasza:
Érdekes, hogy ha a nő nem megy el, akkor az mindig a férfi hibája... fordítva már megoszlanak a vélemények?...
15/18 anonim válasza:
Ezek szerint nem könnyű a tantramesterek élete, akik sosem ejakulálnak szex közben. :D
16/18 anonim válasza:
14: én ezt úgy mondanám, hogy ha a nő mással elmegy, és a jelenlegi párjával nem, akkor az lehet a párja hibája hisz mással nem volt baj. Ha senkivel sem megy el, akkor nála van a hiba. (mondjuk egy csomó nő nem képes az orgazmusra, tehát van esély, hogy erről van szó)
Ha egy férfi nem megy el, ugyanúgy kérdések merülnek fel, hiszen a férfiaknak ez többnyire nem okoz gondot. Ha mással is előfordulgatott már, akkor nála van a hiba, ha mos először, nem biztos. De mivel egy férfinek sokkal könnyebb elmennie mint egy nőnek, érdemes elgondolkodni,mi okozhatja ezt.
17/18 anonim válasza:
Nem, én sem megyek el mindig, szerintem nem az orgazmus a szex lényege, anélkül is csodálatos.
18/18 anonim válasza:
De várj. Ha szájjal kielégítem, akkor sem? Mert az is a szex része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!