Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavar, hogy a haverom, akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar, hogy a haverom, akivel barátságextrákkal vagyunk, elment egy k*rvához. Jogosan vagyok kiakadva?

Figyelt kérdés

2016. okt. 22. 10:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%
Az a baj, hogy neki fizet, neked meg nem?
2016. okt. 22. 10:26
 2/17 A kérdező kommentje:

Haverjai rábeszélték...

Engem az zavar, hogy bármiféle vackot össze lehet szedni egy ilyen alkalommal.

2016. okt. 22. 10:28
 3/17 anonim ***** válasza:
71%
A kvának valószínűleg vannak eü papírjai, neked meg nincs. Lehet tőled jobban kellene tartani. Ettől függetlenül zavarhat a dolog.
2016. okt. 22. 10:30
 4/17 anonim ***** válasza:
92%
A barátság extrákkalnak pont az a lényege,hogy összejártok szexelni,barátok vagytok,de ezen kívül mindenki azt csinál,amit akar.Kiakadhatsz rajta,de milyen jogon?Nem a pasid.Vagy ha nem tetszik a dolog,akkor ne szexelj vele többet,ennyi.
2016. okt. 22. 10:33
 5/17 anonim ***** válasza:
71%
Talán viselkedni kéne... vagy legközelebb te is kérd meg az áradat :D. Te sem vagy neki többre jó :"D.
2016. okt. 22. 10:50
 6/17 anonim ***** válasza:
84%

ahogy itt olvasom, szexkapcsolat is lehet kizárólagos, bár én nem csinálnám. a kötődés miatt.

beszéld meg vele, mit akarsz.

2016. okt. 22. 10:51
 7/17 anonim ***** válasza:
90%

Nem jogos. Nem jártok, nem fogadott hűséget, mindenki azt csinál, amit akar.

Téged is csak ürítésre használ, ha nincs pénze hivatásosra.

2016. okt. 22. 10:54
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha az zavar, hogy bármit össeszedhet, akkor köss ahhoz a kapcsolatotok folytatását, hogy elmegy STD-szűrésre.

Bár ekkor természetesen neked is el kell menned, hisz így korrekt.

2016. okt. 22. 11:33
 9/17 anonim ***** válasza:
ha elkapott vmit annak kb 1 hónapon belül jele lesz sztem. Viszont ilyen esetben mindkét felet kivizsgálják...
2016. okt. 22. 11:44
 10/17 mikeXxX ***** válasza:
Gondolod csak nála volt ?
2016. okt. 22. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!