Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csúnya férfiként meddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya férfiként meddig fognak még gonoszkodni velem a nők? Ez örökké tart?

Figyelt kérdés

Tinikoromban azt hittem ez ilyen gyerekes dolog, hogy gonoszak vagyunk a csúnyákkal.

Huszonévesen szabályosan lesokkolt hogy pontosan ugyanolyanok az emberek felnőtten is.

Nem írnám le mennyi gonoszkodást kaptam a nők részéről, legyen elég annyi hogy bántottak eleget már.

De ez soha nem fog változni? Ugyanez van 30 felett is? 40 felett is? Mi lesz?

F/27

2018. máj. 14. 07:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%
A gondolkodásod gyerekes, és míg így állsz hozzá addig örökké fog tartani. Nem tartom magamat sem álom pasinak, mégis volt jopár barátnőm, illetve egyéjszakás kalandom. Ahhoz meg egy jó duma, humorérzék, és kisugárzás kellett. Kicsit adj magadra, öltözék, sportolás... (nem hatalmas izomtömeggé kell változnod), de önbizalom, önszeretet is fontos.
2018. máj. 14. 09:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Balázska... nem unod még a fröcsögést?! Az egész gyk veled van tele. Nem tudnád máshol elverni azt az istentől kapott drága idődet??
2018. máj. 14. 10:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Balázs,az alkeszokat senki nem szereti. Pont ezért gonoszak veled.
2018. máj. 14. 11:32
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, annyi mocskolódó üzenetet kaptam tőled egy-egy kérdés alatti kommentemre, hogy le kellett tiltsalak. Azt hiszem, ez mindent elárul. Te inkább ne sajnáltasd magad.
2018. máj. 14. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!