Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy pasi nem épp kezdeményező, hanem inkább azt várja, hogy a nő nyomuljon jobban?
Figyelt kérdés
2018. máj. 13. 17:43
3/24 anonim válasza:
Egyre több királylány van közöttük, igen.
4/24 A kérdező kommentje:
És a nő mégis honnan tudja, hogy nem elég fontos neki, vagy csak félénk a srác? :D
2018. máj. 13. 17:47
6/24 anonim válasza:
Kábé ilyen vagyok én is. Ezért volt eddig olyan kevés barátnőm, csak akkor, ha a lány kitartó és kezdeményező szellemű volt. Szerencsémre azért akadnak ilyen lányok is.
7/24 anonim válasza:
Én azért vagyok ilyen mert félek a lányoktól és attól ha nem kapnék visszautasítást akkor nem tudnék vele mit kezdeni ( de úgyis csak visszautasításban lenne részem ). Inkább kerülöm őket és szóba sem állok velük.
Ha nekem tetszett is egy lány akkor mindig is úgy tettem mintha észre sem vettem volna. Kerültem a szemkontaktust és köszönni sem köszöntem neki amit nagyon szégyellek. Szerintem nem igazán lehet tudni,hogy egy félénk fiúnak szimpatikus vagy-e vagy sem.
8/24 anonim válasza:
"És a nő mégis honnan tudja, hogy nem elég fontos neki, vagy csak félénk a srác? :D"
Ahonnan egy pasinak is tudnia kell:D
Erre ez a legjobb válasz:D
9/24 A legrosszindulatúbb válasza:
Létezik. Miért ne létezne?
10/24 anonim válasza:
De most legyünk őszinték.. odamész, rátukmálod magad, és utána? Megkérdezed, hogy megcsókolhatod-e, aztán meg 3 év múlva letérdelsz és megkéred a kezét, felöltözteted, oltár elé viszed, megsúgod, mit kell mondania és mikor, aztán? Pelusozod és ellátod élete végéig? Hol van az alja? Van egy minimum, amitől férfinak lehet nevezni valakit, és már ne is haragudj, de ez nem az a szint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!