Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Levesz a polcról és visszatesz, vagy elolvas és visszatesz. Melyik a rosszabb? 18/L
Tehát ha agy fiúval volt köztetek csók de mégsem kellesz neki.
Vagy lefeküdtél vele de utána ugyanúgy eldob.
Melyik a rosszabb szerinted?
Azokra az esetekre gondolok mikor meghalnál azért a fiúért .....
#11. Egy éjszakás szex? A macsók álma! A lényeg megvan oszt'cső. Aztán a nők meg mondják hogy nekik a szex és a kötődés együtt jár.
Az "egy éjszakás kaland" a feminizmus zászlóshajója, talán ezzel ártottak a legtöbbet mindkét nemnek. Azóta alacsonyodott le a NŐI nem a szimpla "LYUK" kategóriába. Innentől kezdve a férfiak egyből a szexre hajtanak, minek melózni érte, ha a tisztelt nők úgyis egyből odaadják magukat. Lehet erről vitatkozni, de szerintem felesleges, ehhez már túl "modern" a világ (itt most a modern a lehető legrosszabb értelembe véve).
Én még udvaroltam a lányoknak, idő kellett hozzá míg eljutottunk a szexig. Addig meg már tényleg kötődtünk egymáshoz. Az egy éjszakásokat ribizlinek hívták, ma pedig modern, öntudatos nőknek. Az a baj, hogy hiába nevezzük szalonképesen a *****, az akkor is **** marad. Máskülönben meg meg is látszik a világ szabadossága...
"Az egy éjszakásokat ribizlinek hívták, ma pedig modern, öntudatos nőknek."
Jó szöveg! :D
A nyugati modernség :D :D :D Látszik is...
Persze fogjuk meg a dolgok könnyebb részét, oké.
Nem a szexszel van a baj, hanem az ostoba felfogással és a szabadossággal. A keleti kultúra nem egyenló a primitívizmussal, azt keresd a nyugati világ konzumidiótái között, akiket meg lehet venni filléres kínai műanyag vackokkal, természetesen prémium kategóriába árazva. Kell, mert menő.
Aztán nem kell sírni a nőknek akkor sem, amikor a pasi átveri. Nyugati világ, a nő akkor és ott szexszel, amennyit akar, mennyiségi korlátok nélkül. Csak tudod ehhez érettség is kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!