Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Levesz a polcról és visszatesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Levesz a polcról és visszatesz, vagy elolvas és visszatesz. Melyik a rosszabb? 18/L

Figyelt kérdés

Tehát ha agy fiúval volt köztetek csók de mégsem kellesz neki.

Vagy lefeküdtél vele de utána ugyanúgy eldob.

Melyik a rosszabb szerinted?

Azokra az esetekre gondolok mikor meghalnál azért a fiúért .....

2018. máj. 13. 16:49
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ha hiteget, akkor mindegyik egyformán rossz. Ha tudjátok mindketten, hogy csak egy egyéjszakás a maximum, ami köztetek lehet, akkor már csak legyen meg az a szex, jót tesz.
2018. máj. 13. 17:43
 12/25 anonim ***** válasza:
Azt hittem ez a felnőtt kategória.
2018. máj. 13. 17:51
 13/25 anonim ***** válasza:
68%

#11. Egy éjszakás szex? A macsók álma! A lényeg megvan oszt'cső. Aztán a nők meg mondják hogy nekik a szex és a kötődés együtt jár.

Az "egy éjszakás kaland" a feminizmus zászlóshajója, talán ezzel ártottak a legtöbbet mindkét nemnek. Azóta alacsonyodott le a NŐI nem a szimpla "LYUK" kategóriába. Innentől kezdve a férfiak egyből a szexre hajtanak, minek melózni érte, ha a tisztelt nők úgyis egyből odaadják magukat. Lehet erről vitatkozni, de szerintem felesleges, ehhez már túl "modern" a világ (itt most a modern a lehető legrosszabb értelembe véve).

Én még udvaroltam a lányoknak, idő kellett hozzá míg eljutottunk a szexig. Addig meg már tényleg kötődtünk egymáshoz. Az egy éjszakásokat ribizlinek hívták, ma pedig modern, öntudatos nőknek. Az a baj, hogy hiába nevezzük szalonképesen a *****, az akkor is **** marad. Máskülönben meg meg is látszik a világ szabadossága...

2018. máj. 13. 17:57
 14/25 anonim ***** válasza:
74%

"Az egy éjszakásokat ribizlinek hívták, ma pedig modern, öntudatos nőknek."

Jó szöveg! :D

2018. máj. 13. 18:00
 15/25 anonim ***** válasza:
51%
Miért, egy nőnek nincs joga csak szexelni? Vagy kapcsolat, vagy semmi? Vágom én, hogy minél keletebbre megyünk Európában, annál visszamaradottabb az emberek gondolkodása, meg annál konzervaívabbak a népek, de könyörgöm...ez már vicc kategória :D
2018. máj. 13. 19:09
 16/25 anonim ***** válasza:

A nyugati modernség :D :D :D Látszik is...

Persze fogjuk meg a dolgok könnyebb részét, oké.

Nem a szexszel van a baj, hanem az ostoba felfogással és a szabadossággal. A keleti kultúra nem egyenló a primitívizmussal, azt keresd a nyugati világ konzumidiótái között, akiket meg lehet venni filléres kínai műanyag vackokkal, természetesen prémium kategóriába árazva. Kell, mert menő.

Aztán nem kell sírni a nőknek akkor sem, amikor a pasi átveri. Nyugati világ, a nő akkor és ott szexszel, amennyit akar, mennyiségi korlátok nélkül. Csak tudod ehhez érettség is kellene.

2018. máj. 13. 19:18
 17/25 anonim ***** válasza:
15-ös. Normális helyeken igen, kell egy kapcsolat a szexhez. Bár a modern nyugati ember erőssége az ösztönök szabadon engedése, aztán meg jön a kiégés. Bocsika, te ezt magyarul nem érted... Burnout.
2018. máj. 13. 19:21
 18/25 anonim ***** válasza:
38%
És őszintén, mi a franc probléma van azzal, ha valakik csak szexelgetnek és nem akarnak kapcsolatot? Aztán kiégnek? Nem tökre azt csinálnak, amit akarnak? Titeket ez miért zavar? :D Sose értettem, miért kell mások életébe beleszólni, vagy egyáltalán miért érzik úgy egyesek, hogy joguk van hozzá. Vagy hogy ez bárkit is érdekelne.
2018. máj. 13. 19:26
 19/25 anonim ***** válasza:
Fidesz szavazókkal ne akarj vitázni! 😃
2018. máj. 13. 23:47
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
Na már csak a fidesz kellett ide? Neked erre áll? El kellene szakadni az egyén egójától. Ha te vak vagy akkor nincs miről beszélni.
2018. máj. 14. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!