Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy öreg férfi nyomul a barátomra, és engem fúr? Mit tegyek?
Röviden.. a barátomnak van egy ismerőse, ilyen szociális segítő. Egy durván 65 körüli öreg férfi.(A barátom egyedül maradt fiatalon mikor meghaltak a szülei egy balesetben). Nem volt kirendelve mellé, de néha megkérdezte tud e vmi segíteni satöbbi. Szóval jófej volt.
Csakhogy a barátom közben felnőtt. Egy dolog h pénzzel tukmáln.á, már az is ki.ver.i a biztosítékot nálam. Persze nem fogadja el, van munkája.
Kétszer találkoztam ezzel a mókussal, elsőre nagyon kedves volt az öreg (akkoriban most h visszaemlékszem éppen összevesztünk vmi apróságon), és múlthéten mégegyszer találkoztunk, nagyon bun.kó volt (persze megoldottuk és újra csodás minden közöttünk).
Kb finoman, kedveskedve csak arról beszélt h engem lecserélhetne a barátom. És sorolta az okokat h miért! Annyira sokkot kaptunk mind a ketten h nem is nagyon tudtuk lereagálni. Aztán a barátom még fél órát beszélt vele a semmiről majd kitessékelte...
Közben én láttam rákövetkező nap mikor szintén ilyen huszonéves fiúcskát fuvarozott. Az öregnek nincs családja, állítólag volt vmi bnője korábban...
A barátommal beszéltünk erről, ő azt mondta azért nem bír engem, mert sokat vagyunk együtt, és így rá nem marad ideje...de csak én érzem ennek az abszurditását?? Azt hozzá tenném h a rossz időbeosztás és munka, suli miatt heti 2-3x tudunk találkozni!! Az minden szabadidőnk.
Oké h magányos (annyira nem is) de napi szinten hívogatja a barátomat!!! Nem veszi fel már neki a telefont.
Szerintem, egy aber.rált vé.n b.u.zi és a hátam mögött 100% h fúr.. a múltkor még egyszer összefutottam vele az utcán, rögtön azt kérdezte a barátom h mondott e vmit amivel megbántott mert beszél vele. Meg azr h amúgy őt hidegen hagyja mit mond neki más rólam, ez az ő élete és engem szeret.
De akkor is... ha ennek a pojá.cának baja van velem, mondja a szemembe. A másik meg h a gyomrom felfordul tőle... mit csináljak?
A barátom szimplán ignorálja, amennyire lehet, de ugye teljesen nem lehet mert hát segített neki, azt én sem akarom...patt helyzet.
Te utálod, az világos, de mi az mit mondott, miért nem vagytok egymáshoz valók?
Úgy tűnik, kicsit alaposabban ismeri a barátodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!