Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Női szemmel melyik vonzóbb?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női szemmel melyik vonzóbb? Simára borotvált arc, szakáll, borosta?

Figyelt kérdés

Az alábbi hírességeken pl. hogy mutatnak vonzóbban?

A)

1.

[link]

2.

[link]

3.

[link]

B)

1.

[link]

2.

[link]

3.

[link]

C)

1.

[link]

2.

[link]

3.

[link]

D)

1.

[link]

2.

[link]

3.

[link]

2018. máj. 12. 19:38
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Érdekes dolog. Ahány nővel eddig randiztam, mindig úgy mentem oda, hogy szépen megborotválkoztam és nem tudtam összejönni egyikkel sem. Egyetlen randira mentem eddig úgy, hogy igényes borostát hagytam, ami jól áll. Akivel akkor találkoztam, vele jöttünk össze. Nyilván nem csak ezen múlt a dolog, hanem sok egyéb más tényező is közrejátszott, viszont elmondta, hogy ő neki is tetszik rajtam a borosta.
2018. máj. 12. 20:39
 12/21 anonim ***** válasza:
34%

Jobb,ha borotvalt az arca,ha mar fiatal fiu.

35/N

2018. máj. 12. 20:54
 13/21 anonim ***** válasza:
34%
Sima arc jön be, nagyon kevés kivétellel a borosta, szakáll. 38N
2018. máj. 12. 21:06
 14/21 anonim ***** válasza:

Ezeknek a férfiaknak elvárás, hogy MINDIG jól nézzenek ki. Mi meg hétköznapi emberek vagyunk, hétköznapi férfiakkal találkozunk.

Mindenki a neki megfelelő és neki jól passzoló arcszőrzetet és hajat viselje, ne az éppen aktuális trendnek megfelelőt. Én egy időben göndör hajat akartam, mondta a fodrász, hogy jaj a dauer nem divat. Nekem viszont jól áll a hullám/göndörség. Szóval lefhosom a divatot. :)

2018. máj. 12. 21:07
 15/21 anonim ***** válasza:
Borosta, szakáll. Nekem a simára borotvált arc nem jön, de nyilván mindenkinek más tetszik. :)
2018. máj. 12. 21:31
 16/21 anonim ***** válasza:
17%
Alapvetően a sima arc tetszik, de emberfüggő. Fassbender például ezerszer jobban néz ki borostával és szakállal.
2018. máj. 12. 21:39
 17/21 anonim ***** válasza:
65%
Borosta vagy szakáll.
2018. máj. 12. 22:36
 18/21 anonim ***** válasza:

női szemmel inkább egy mögöttes tartalmú kijelentés szokott lenni a "tetszik a borosta".

mert a fordítót bekapcsolva a jelentése ez-legyen jóképű.

mivel a borosta csak a jóképű férfiakon áll jól,mindenki más úgy néz ki borostásan mint egy szakadék csöves.

2018. máj. 12. 23:08
 19/21 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy kiről van szó, van, akinek a simára borotvált arc áll jól, van, akinek a borosta, van, akinek a szakáll, van, akinek bármelyik.
2018. máj. 12. 23:56
 20/21 anonim ***** válasza:

Odáig vagyok az igényes, ápolt körszakállért.

27/N

2018. máj. 15. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!