Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ha becéztek egy nőt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha becéztek egy nőt, aki nem a párotok, akkor bejön nektek?

Figyelt kérdés
Olyan becézésekre gondolok, hogy drágám, bébi, szívem, bogaram...
2018. máj. 12. 18:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem vagyok férfi, mielőtt jönne a nőgyűlölő sz-rság. Nem mondtam, hogy minden nő ostoba, csak a kérdés olyan átlag izé volt. Ezért feltételeztem, hogy már megint egy olyan nő, akinek bejön ez a nyáladzás és egyből elélvez, mert sok ilyen van itt és unalmas az ostobaság. Bocsánatot kérek, rosszul jött le akkor, de én is undorodom ettől.
2018. máj. 12. 20:21
 12/12 anonim ***** válasza:
Én (bar nő vagyok) ezt figyeltem meg. Altalában a fiú haverokkal ha beszélgetünk akkor mindig kitalálom melyik aktualis hölgy utan bomlanak,mert őt mindig becézik valahogyan. (Akár aranyosabban,akár szexibben)
2018. máj. 12. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!