Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, bejön nektek az ilyen?
Figyelt kérdés
Pontosabban, az olyan nők, akik elmondják a véleményüket, néha elég nagy hangjuk van, jó a humoruk és ezt sokszor használják, néha kicsit vadócok, de nagyon szeretnek bújni, vágynak a szeretetre. Mert én valami ilyesmi vagyok, de félek h manapság ez nem jön be a hímnemű egyedeknek, csak az olyan lányok akik visszafogottak, mindenben egyetértenek, nem hallatják a hangjukat, nem nagyon viccelődnek, csak nonstop mosolyognak és bájosan néznek. Mert azt vettem észre, hogy az ilyen lányokat szeretik. És próbáltam ilyen lenni, de nagyon nem ment.2018. ápr. 2. 22:07
1/11 anonim válasza:
Pontosan ilyen csajba vagyok belezúgva de nagyon!:)
2/11 anonim válasza:
Be is jöhet de ez a személyiség egy része. A kérdés még hogy milyen szempontból jön be? Komoly kapcsolatra vagy másra? De miért ne jönne be
3/11 anonim válasza:
Nekem a barátnőm pont ilyen, szóval ne add fel, van még remény.
5/11 anonim válasza:
Lényeg, hogy ne legyél csípős nyelvű (magyarul ne legyenek rosszindulatú, gonosz beszólásaid), de egyébként nembaj, ha szórakoztató vagy és nagyokat tudunk beszélgetni meg marhulni (na meg dugni) 😁
6/11 anonim válasza:
Nem szeretem a "tedd ki had hűljön" típusú csajokat, az ideg is kiráz tőlük.
HA partnert keresek akkor olyat aki ki tud egészíteni aki önállóan is egész személy és csak többek leszünk egymással.
27F
7/11 anonim válasza:
Magadat add, a hitelesség jön be legjobban a férfiaknak. Egy felvett szerepet nem tudsz olyan jól játszani mint az ami ösztönösen jön belőled.
8/11 anonim válasza:
Ez jó,nem kell mindig a cukiság.
9/11 anonim válasza:
Nem kell mindig bólogatni jókislány módjára, de ezt a "hímnemű egyed" kitételt mellőzhetnéd. Párzásra készülsz?
10/11 anonim válasza:
Igen, mert azzal, hogy "néha elég nagy hangjuk van" nem feltétlen rosszat akarnak, hanem mondjuk figyelmeztetni a másikat arra, hogy lehetne máshogyan is cselekedni. Azaz tanulni lehet tőle. A humor az megint jó dolog, mert két fél közti kommunikáció közös nyelve lehet:). (35F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!