Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/Nők! Járnátok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Járnátok és szexelnétek mindennap Mészáros Lőrinccel 1 évig a vagyona feléért cserébe?

Figyelt kérdés
[link]

2018. máj. 11. 23:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
60%
Mivel meg van az eszem ahhoz,hogy ne kelljen senkire se ráakaszkodni,hogy legalább egy szomszédos országba eljussak,nincs se az az Isten,se az a pénz,amiért ezt megtenném!
2018. máj. 12. 01:45
 12/26 anonim ***** válasza:
53%
Szex nélkül is megkeresem a pénzt az eszemmel. Több diplomásként. Szexre itt a férjem...
2018. máj. 12. 03:28
 13/26 anonim ***** válasza:
89%
Egyáltalán nem vonz Mészáros Lőrinc. A pénze meg nem érdekel. Nem is az övé, ő csak egy stróman.
2018. máj. 12. 05:52
 14/26 anonim ***** válasza:
64%
Férjemmel szoktunk viccelni, hogy 10 millió fölött már nem megcsalás. És biztos vagyok benne, hogy 70 milliárd forintért még ő is odatérdelne egy évig minden nap. Meg te is, meg mindenki más is, aki itt tagadja. Ez akkora összeg, amit a legtöbb ember fel se tud fogni! A dédunokáimnak se lenne anyagi problémája.
2018. máj. 12. 06:05
 15/26 anonim ***** válasza:
92%
Utolso: csak az undorral nem tudnek elni ugyhogy nem. Van akinek nem er annyit. Volt hogy nagyon sokat kerestem semmivel se voltam boldogabb, sőt.....
2018. máj. 12. 08:04
 16/26 anonim ***** válasza:
34%
Ha Lőrincke gyorstüzelő, és elég lenne, hogy 1 percre hanyatt vágja magát, előtte én felizgatom magam valahogy, beleülök, ugrálok rajta picit, és elsül, akkor simán.
2018. máj. 12. 08:26
 17/26 anonim ***** válasza:
71%
Persze, de ez annyira buta kérdés.Aki kapható arra hogy pénzért lefeküdjön valakivel,az ennél kevesebbért is megteszi.Nem kellenek miliárdok hozzá.
2018. máj. 12. 08:27
 18/26 anonim ***** válasza:
22%
Aki azt írja, hogy nem, az hazudik.
2018. máj. 12. 08:29
 19/26 anonim ***** válasza:
85%
Nem hazudok, tényleg nem. Ha már pénzél lefekszek valakivel keresnék egy olyan milliárdost akitől nem kerülget a rosszollét.
2018. máj. 12. 08:51
 20/26 anonim ***** válasza:
76%
Azt elárulod, miért csak a nőket kérdezd? A férfiaknak is van feneke, szája, keze, nekik is jól jönne a pénz.
2018. máj. 12. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!