Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mond ilyet egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mond ilyet egy férfi ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

Sima netes barátkozás.

Úgy érzem többet szeretne, hát rákérdeztem mit akar.

Kitérős választ adott de nem utasított el.

Akar vajon többet?

2018. máj. 11. 18:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%
#10: Akkor 100%, hogy szexet akar! :D
2018. máj. 11. 18:29
 12/15 anonim ***** válasza:
72%
Ja, akkor nem tevedtem nagyot. Fiatal hus kell neki. Majd hulye lesz megmondani, ha latja, hogy at tud razni. :D
2018. máj. 11. 18:30
 13/15 A kérdező kommentje:
#11 Ezt most miből következtetted? Mármint hogy akkor csak szexet?
2018. máj. 11. 18:31
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha normalis szandekai lennenek, nem terelne, meg nem jatszana az agyat 36 eves letere.

Mar most terel, de kesobb ugyis azt fogja mondani, hogy komolyan tervez, te meg el fogod hinni.

Basszus, felnott emberek nem veszik eszre, ha szorakoznak veluk?

2018. máj. 11. 18:34
 15/15 anonim ***** válasza:
77%
#13: Először azt hittem, hogy 18-20 évesként írtad ki a kérdést. 24 évesként nagyon tapasztalatlannak tűnsz, ha nem érted, hogy miért írtam. Egy 36 éves férfinak, barátkozásként, tapasztalatlanként tökéletes vagy szexhez, de többre nem igazán.
2018. máj. 11. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!