Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A köszönő puszi felajánlását kinek kell felajánlania?
Kézfogáskor mindig minden helyzetben a férfinak, de ha az ember azt szeretné elérni hogy az arcára puszit kapjon akkor azt hogy érje el?
Sok nővel megesett az hogy amikor jól éreztem a társaságában és akartam puszit adni neki találkozáskor vagy elköszönéskor akkor megkaptam a kínos fejelhúzást! Ez miért vannak. Nők így védekeznek barátzóna elkerülsekor? vagy csak akkor abban a pillanatban a nő nem érezte annyira jól a társalgást mint én? Más nők pedig szó nélkül adnak nekem puszit amikor meglátnak!
Ha jól érzem a társaságában akkor szerintetek hiába próbálkozok akkor is a Nőn múlik az hogy kapok e és kialakul ez a szokás vagy sem? Ez a puszi adás kérdésen nagyon elgondolkoztam hogy mi alapján döntik el emberek hogy mikor adnak a másiknak, de sajna én sose akkor kapok amikor én szeretnék adni! Csak szimpátia, vonzalmi kérdése lenne az egész?
Rosszul tudod, mert elviekben a kézfogást is a nőnek kell kezdeményeznie! Szerintem gondolkodj így a pusziról is. Ha a nő ad az tök jó, de te ne nyújtsd oda a fejed, mert csak kínos szituációba keveredsz!
"Kinek nyújtsunk kezet?
Idősebb a fiatalabbnak, nő a férfinak, magasabb az alacsonyabb beosztásúnak, tanár vagy oktató a diákjának, de ha a férfi a női alkalmazottjának nem nyújt kezet, akkor az illemszabályok szerint a kézfogás elmarad."
A felajánlást nem kell felajánlani...
Szerintem ha nem érzed, hogy kinek mikor lehet/ illik puszit adni, akkor vagy sokat gyakorolj, vagy hagyd a fenébe az egészet.
Egyébként én csak a régi, vagy nagyon közel álló fiúbarátaimnak szoktam puszit adni. Másoknál elég furán jönne ki a helyzet...
Nálad valami olyasmi érződik, hogy olyanoknak akarsz puszit adni, akik amúgy bejönnek neked, szó sincs baráti gesztusról. Valószínűleg a csajok is megérzik ezt... Viszont akkor meg ne puszival nyálaskodj, hanem egy adott helyzetben csókold szájon.
Ha csak egymás barátjaként tekintenek egymásra a két ember akkor hamar kialakul.
Mi a helyzet a férfi - kolléganő helyzetnél? ott meg kell várni hogy ő ajánlja fel vagy próbálkozhatsz ha úgy érzed hogy most lehet és ő is tudja hogy az egész mögött csak barátság van.
Szerelemnél egymás próbálkozásánál férfinak vagy nőnek kell felajánlania a puszit? kiszemelt nőnél akivel próbálkozol összejönni és ő is tudja hogy azért találkozunk mert megpróbálunk összejönni akkor ő azért nem fogadja a puszit mert nem volt ideje még az ideje neki? rosszkor időzítettem?neki kell felajánlania vagy ezzel akarja elkerülnie a barátzónát?
Puszit baràtoknak, rokonoknak adok.
Kollegáknak sosem, eszembe nem jutna... Maximum, ha mondjuk születésnap van és ajándék, de az nyilván más szitu. :D
Egy randin meg egy pasi csókoljon meg, ha bejövök, ne pusziszkodjon.
Tevedes. A kezfogast mindig a no kezdemenyezi, nem a ferfi.
Kollegakkal nem szokas pusziszkodni, csak baratokkal, rokonokkal.
Nem mindenki pusziszkodos. Tartsd tiszteletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!