Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korig érdemes várni a nagy szerelemre és mikor érdemes megállapodni nélküle is?
Szerintem mindenki életében van egy pont, amikor szeretne megállapodni, családot alapítani, a nők esetében ott van a biológiai óra is, ha gyereket szeretnének szülni. Mi van akkor, ha eddig nem tálalod meg a párod, akibe igazán szerelmes vagy és akivel minden nagyszerű? Ilyenkor megállapodnál valaki mellett, akit szeretsz, de nem vagy belé szerelmes, akivel egy nyugodt, de kicsit unalmas kapcsolatban tudsz élni?
Hány éves korodig várnál a nagy szerelemre? Mikor mondanád azt hogy most már elég, mindenképp családot akarsz?
Nem mondanám soha. Ez nem az a kérdés számomra ahol ha nincs ló jó a szamár is.
Igaz, bennem nincs is meg ez a mindenképpen családot érzés.
Ezzel a hozzáállással talán eléred azt, hogy végül csak válás lesz belõle:))
Nem keresek tökéletes társat, nem vagyok kritikus, aki az ítélkezései miatt fog egyedül maradni, de alap dolog, hogy meglegyen a szerelem.
Amúgy meg úgy gondolom, hogy a nagy szerelemre nem “várni” kell, hanem tenni èrte, ismerkedni, idõben szembesülni azzal, hogy milyen esélyeim vannak.
Nem fogok a “sötétben tapogatózva” álmodozni és elmélkedni arról, hogy milyen ideális kapcsolatom lehetne, szembesülök a “felhozatallal” úgy a környezetemben, bárhol. Ismerkedem és az alapján építem a kapcsolataim, hiába várok valami fejemben élõ álomszerū képre. Sokan ezt teszik, szerintem ezt nem éri meg:) Nem kell sietve elkötelezõdni, a harmincas évek fele lehet húzogatni.
Jelenleg szerelmes vagyok a páromba, mégsem tartunk ott egyenlõre, hogy nagy jövõn gondolkodjunk, vannak dolgok, amelyekben nem értjük meg egymást, ezért nehézkésen tudom elképzelni, hogy milyen lenne vele a jövõ. De egyenlõre ezen nem gondolkodom.
25/l
Szerelem nélkül sohasem mennék férjhez! SOHA!
Várni?!
Amíg élsz, addig kell.
Vagyis tenni érte, ahogy fentebb írták.
Keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!