Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm állandóan azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm állandóan azt lesi, ha megyünk valahol, hogy merre nézek. Ez normális?

Figyelt kérdés

Állandóan azt lesi, hogy megnézek-e egy másik nőt az utcán és ez már marhára idegesít. Nem mondom, hogy soha nem néztem meg, de nem ordenáré módon.

Most viszont, ha már csak véletlenül arra pislantok amerre egy másik nő található, már megy a puffogás.

Legutóbb elegem lett és helyre is raktam, hogy ugye nem képzeli, hogy meg fogja nekem mondani, hogy merre nézhetek és merre nem. :D

Hát ilyen a világon nincs.

2018. máj. 8. 22:48
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

#7 Biztos bennem van a hiba, de valahol nagyon nem találkozik a mi értékrendünk. Néha, ha éppen látok egy jó pasit, akkor tőle kérdezem meg, hogy "na, mennyi?"

Szóval én nem vagyok az a érzékeny, féltékeny típus.

2018. máj. 8. 23:02
 12/18 anonim ***** válasza:
59%
A husegnek semmi koze sincs ahhoz hogy a pasi megnez egy not. Nyilvan ha mellette van a csaja ne, se azert vakon se mehet az utcan.
2018. máj. 8. 23:09
 13/18 anonim ***** válasza:
71%

Nőként mondom, hogy lassan szegény férfiakat én is elkezdem sajnálni. Ha nyilván nem esel át a ló túlsó oldalára, és azokat a pillantásokat nem feltűnően teszed, akkor szerintem ezt a barátnőd reagálja túl. Elvégre hetero férfi vagy, attól hogy barátnőd van, még ránézhetsz más nőkre.

Én nem tudnék elviselni ilyen férfit.

2018. máj. 8. 23:19
 14/18 anonim ***** válasza:
35%

A csajom akkor is észreveszi ha megnézek egy nőt ha oda sem néz rám.

Vezetés közben elég egy kósza oldalra pillantás és máris szóvá teszi.

2018. máj. 8. 23:23
 15/18 anonim ***** válasza:
5%
valszeg valamit jol elbszhattal ha,ezt csinalja
2018. máj. 9. 03:35
 16/18 anonim ***** válasza:
48%
Wao,ez beteges... Szerintem olvass be neki,hogy még egy ilyen hisztiroham és 1 hónapig sétálgathat nélküled. Amit veled csinál az nettó ostobaság és hisztéria. Én is megnézem a szép/szexy embereket,a párom (férfi) is. Es hol itt a gond? Megcsaltam a szememmel?! Na mindegy,mindig jót nevetünk ezeken a féltékeny emberkéken.
2018. máj. 9. 05:46
 17/18 anonim ***** válasza:
63%
Nem normális, de te se, ha még vele vagy.
2018. máj. 9. 06:04
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem az a kérdés, hogy a Kérdező nyálát csorgatva bámul nőket a párja mellett, hanem, hogy az a beteg nő folyton azt lesi, hogy ő éppen hova néz.

Én nem bírnám.

2018. máj. 9. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!