Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti össze jönnétek olyan pasival, aki sokat keres?
Most őszintén, ez a “sok” is tök relatív..
Egyébként meg felőlem lehet valaki milliárdos is, ha taszít a személyisége, vagy éppen a külseje. (Pl. Pénztáros Lőrinc)
Mi számít soknak?
Én 200-at keresek (nettó), olyan pasival, aki 500 fölött keres, nem szívesen jönnék össze. A nagy vagyonkülönbség csak konfliktust és nehézséget szül. Inkább maradok a saját súlycsoportomban, a párom is 200 körül keres, így tök jó, pénzügyi téren is egyenlőek vagyunk.
Ha kőgazdag pasim lenne, akkor nem tudnám, melyik a rosszabb: ha lemond miattam a megszokott életszínvonalról, vagy ha pénzel engem. Egyik se túl szimpatikus lehetőség..
A "sok" persze, hogy relatív. Viszont nyilván az átlagfizetéshez képest értettem. Ha elárulod a tiédet, mondom, hogy hány százaléka.
Nem vagyok multimilliárdos, de az átlagnál sokkal jobban keresek. És nem is nézek ki olyan jól, mint a Nemzet Gázszerelője :(
Ez erdekes kérdés, hogy ki kivel jönne össze, szerintem bárki bárkivel, aki bejön neki, csak nem biztos, hogy sokáig húzzák.
Én könnyen ismerkedek és az átlag ember bérének sokszorosát keresem, de folyton gondot okoz. Szeretem a jó kocsikat, imádom a szép házakat és becsülöm a sokat dolgozó embereket. Sajnos azt vettem észre,amikor okos szép lánnyal hoz össze a sors, akkor azt kezdem érezni, hogy a pénzem is fontos szerepet játszik ebben. Maskor meg azzal van a baj, ha azt próbálom valakivel megértetni, hogy ő töbre is képes és többet kellene tennie dolgokért, akkor azt kapom hogy én könnyen mondom, mert sokat keresek és a magam ura vagyok. Valahogy sehogy sem jó. Nagyon sok egyszerű munkás bérből éllő embert irigylek a környezetemből, olyan boldogan élnek pedig napi gondjaik vannak. Ők meg engem irigyelnek es el sem tudják képzelni, hogy így is lehet boldogtalan az ember. Idővel minden pénzes ember rájön, hogy az a legfontosabb hogy szeressék és ő is szerethessen valakit. A pénz önmagában szart sem ér es sokszor többet árt mint segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!