Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért akarnak a férfiak a társkeresőn mindent tudni, és egyből mindent feltenni? Csak nekem nem jön ez be?
Fent vagyok társkeresőn , hogy ne csak a közvetlen közelembe lévő férfiakat ismerjem, hanem, 40-50km-el odébb élőkkel is tudjak ismerkedni.
De megfigyeltem már, hogy ezeken az oldalakon, mindig megy a faggatás, nem egyszerűen elkezdünk beszélgetni, és majd alakul, és ahogy megismerjük egymást kiderülnek rólunk dolgok.
Inkább ahhoz hasonlítanám, mintha valaki állásinterjún lenne, egy sima szövegbe amit feltesz, elküld 2-3 kérdést, mindent megakar tudni, miért lett vége a volt fiúmmal, miért ez a szakmám, milyen pasit keresek, mennyit keressen, kb feltesznek mindent kérdést, ennél sokkal bonyolultabbakat is, hogy én ott hirtelen találjam neki ki, hogy arra mit válaszoljak (feltehetőleg gondolja, hogy vagyok annyira fiatal, hogy kb azokat a cifrább kérdéseket, bőven ráérne 30 körül feltenni, nem egy fiatal lánynak) egyátalán nem értem mire jó ez, miért kell kb 1 óra alatt a másikról mindent tudni?
Mit utál?
Mit szeret?
Mit vár el egy kapcsolatba?
Mitől lesz ideges?
Mit szeret enni?
Miért nem ér ez rá kásőbbi ismerkedés során?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!