Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell párkapcsolatban társkeresőn lenni?
Gondolom
ad 1 egotuning
ad 2 bebiztosítás
Amúgy nem kéne.. Beszéljetek erről beszéljétek meg..
"Én írtam én nem megdugni szeretném,hanem megismerni."
Már ne haragudj, de ez hazugság. A csajok előszeretettel hazudnak, sőt..., de legalább nekünk nem kellene.
Miért nem mondtad, hogy Igen, szeretnéd megdugni, de meg is szeretnéd ismerni? Talán bejött volna neki.
Mennyi ilyen van...
Komolyan nem értem miért ilyen gusztustalanok a nők
Én is jártam így, még randiztam is az illetővel, később derült ki,hogy van párja.
Nagyon undorító dolognak tartom, egyrészt a te idődet is rabolja, másrészt a párjával szemben sem fair.
Én is úgy gondolom, hogy akinek van párja, az ne ismerkedjen társkeresőn.
Biztos nem az igazi a kapcsolatuk, de akkor inkább vessen neki véget, mint hogy így megcsúfítja.
ma 17:23
Mert én társat keresek és nem az az elsődleges célom,hogy megdugjam és eldobjam
ma 17:24
Hát már én sem értem.Attól,hogy unatkozik más elfoglaltságot is találhatna.Ha van párom társkereső közelébe sem megyek ez alap.
Sajnos egyszer én is keveredtem egy ilyen hülye helyzetbe,3 hónapot pazaroltam el az életemből rá sajnos.
Lehet ez a jöjjön már valaki és húzzon ki a kapcsolatból mert nem merek szakítani dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!