Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szólnátok apátoknak ha tudnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szólnátok apátoknak ha tudnátok, hogy anyátok megcsalja őt, ráadásul egy olyan férfival akit ráadásul apátok és ti is nagyon régóta ismertek?

Figyelt kérdés
ráadásul ez a férfi amolyan régi barátja már apátoknak és anyátoknak is.
2018. máj. 6. 18:42
 1/5 A kérdező kommentje:

még valami.....

Az, hogy hogyan derült ki az lényegtelen, de most kicsit megundorodtam a saját anyámtól is, aki a hülye facebookra töltöget fel ráadásul képeket apámmal, hogy mennyire boldogok és tökéletes a család ráadásul velem is és a tesómmal is.

Mindenhol azt mutatja anyám, hogy mennyire tökéletes család vagyunk, persze mi is mosolygunk, de anyámék kapcsolata közel sem olyan derűs.

És állítólag már 8 hónapja tart ez a kapcsolata anyámnak.

2018. máj. 6. 18:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Én kíváncsi lennék hogy derült ki, privátba is jöhet.

Én egész biztos elmondanám.

2018. máj. 6. 19:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Elmondanám... :(
2018. máj. 6. 20:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Kríziskommunikációs szemmel: 1. Megmondanám anyámnak, hogy tudom amit tudok és kérnék rá megfelelő magyarázatot. 2. Feltenném a kérdést, hogy ki mondja el apának? Ha nem mondja el, akkor már nem is tiszteli, szóval nekem kellene elmondanom. Másik opció, ha bevállalja, hogy elmondja, akkor szerintem még hellyel-közzel menthető a dolog. Biztatnám őket az őszinte, mély kommunikációra! Ja és mindenképpen mondanám neki, hogy ha ő mondja el neki, nem én, akkor záros határidőn belül, pl. 3 nap. Legyünk egymással tisztelettudóak, tiszteljük egymás érzéseit! Aztán írd meg privátban, mi lett a dologból. Remélem segítettem.
2018. máj. 6. 22:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet érdeklődni mi lett a dologból?
2018. máj. 9. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!