Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megcsalja valaki a párját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megcsalja valaki a párját miért titkolja meg fél ha egyébként nem szereti?

Figyelt kérdés
2018. márc. 9. 23:16
 1/6 anonim ***** válasza:
48%

Mert nem akar fájdalmat okozni stb. stb.

Én is csaltam már meg páromat és nem akartam hogy kiderüljön. Pontosan tudtam,hogy már nem szeretem szerelemből, ellenkező esetben imádtam vele lenni,csak valami mégis hiányzott..

2018. márc. 9. 23:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Fél a balhétól, vagy fél, hogy ki lesz dobva ( attól, hogy valaki nem szereti a párját és megcsalja, nem biztos, hogy akar is szakítani- fontos a kényelem...)
2018. márc. 9. 23:23
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
Gyávaságból, kényelmességből. Nem sokan szereti vállalni a tetteik következményeit. Az, hogy pl nem akar fájdalmat okozni marhaság, hisz akkor nem a megcsalást választotta volna, hanem a kapcsolat megmentését, vagy ha az nem megy akkor a lezárását.
2018. márc. 9. 23:36
 4/6 anonim ***** válasza:
33%

Azért mert annyira szereti és tiszteli hogy nem akar neki fájdalmat okozni. Én ezért tartom a legnagyobb titokban. Ha valaki megcsalja a másikat annak megvan az oka, nem kap meg meg valamit amire szüksége van.

És mindjárt jönnek a kőzáporok a megcsalt nőktől és pasiktól ahelyett hogy magukba néznének hogy miért csalták meg őket.

2018. márc. 10. 00:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Megcsalásra nincs elfogadható indok,egy kapcsolat megromlásában hibázhat a megcsalt fél,de senki nem fogott pisztolyt a csalfa emberek a fejéhez,hogy előbb szakítson azzal,akit nem szeret és utána kufircoljon mással.

Általánosságban elmondható,hogy a férfiakra jellemzőbb inkább a szexért való félrelépés,a nők pedig mielött elhagyják a régi pasit,előtte kipróbálják az újat és csak utána jelentik be,hogy elköltöznek,mert már nem az igazi a kapcsolat,de persze megcsalás az nem történt még.

Engem sem csalt meg az exem,csak azt nem tudom,hogy akkor hogy lett terhes az új pasitól!!!

SzűZmária szindróma!

2018. márc. 10. 14:03
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ennek több oka is lehet. Fél a szakítás anyagi vonzataitól, vagy az új nő "csak" szexre kell,a párja meg "cselédnek", esetleg, ha vannak gyerekek, az ő érdekükben(legalábbis ezzel magyarázza), stb., stb.
2018. márc. 10. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!