Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit szóltok hozzá, ha egy lány kezdeményez? Ha pld rátok ír?
Engem feleségül vett :) Nem hiszem, hogy azért, mert könnyűvérűnek tartott volna :D
Szerintem ha valakinek fixaideája a "vadászat" meg a "férfinak kell kezdeményezni" dolog, akkor amúgy is felesleges reménykedni vele kapcsolatban, az a pasi nem párkapcsolati alapanyag.
Abból még semmi baj sem lehet, hogy ráírsz. Nyilván ha azt látod, hogy nem érdeklődik eléggé, vagy nem igazán nyitott az ismerkedésre, akkor ne erőltesd, így nem fogja azt érezni, hogy rá akarod magad tukmálni, de alapvetően egy barátságos ismerkedéstől még senki sem fog a pokolra kívánni.
Nagyon csodálkozom az olyan embereken, akik úgy gondolják, hogy a férfi vadász a nő a préda. Ez a kijelentés ledegradálja az embert a barbarizmus szintjére. Nem kell komolyan venni azokat a pasikat és csajokat se akik ezzel a kijelentéssel jönnek és mindent az evolúcióval magyaráznak.
Személy szerint örülnék annak, ha egy nő kezdeményezne nálam. Egyrészt azért, mert elavult szokásnak érzem ezt a férfi vagy ezért kezdeményezz felfogást, fárasztó mindig nekem kezdeményezni. Másrészt azért, mert amelyik nő kritikusan áll hozzá ehez az elavult, maradi szellemiséghez és ezért akkor kezdeményez, ha szimpatikus neki valaki ez azt jelenti, hogy intelligens is lehet, ami számomra vonzó egy nőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!