Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Öt nő kedvel, és egy olvasatlan üzeneted van. " Szerintetek ez biztató kezdet?
Figyelt kérdés
Tegnap délután regisztráltam egy társkereső oldalra, és ma reggelre ezt az összesítőt küldte a rendszer: "40 nő nézte meg az adatlapod, 5 nő kedvel, és 1 olvasatlan üzeneted van." Én még senkinek sem írtam és max. tíz adatlapot ha megnéztem. Ez jó kezdetnek számít, vagy kábé ez számíthat átlagnak a férfiak esetében?2018. máj. 5. 11:37
1/10 anonim válasza:
Valószínűleg ezek a nők kamuprofilok, a beetetést szolgálják.
2/10 anonim válasza:
Biztos, hogy kamu profilok, így van.
3/10 anonim válasza:
kérdező ne legyél félkegyelmű,amúgy nem biztos hogy kamu profilok,én is kaptam az értesítőt hogy tetszek valakinek,rá írtam,mondja ő nem tetszikelt
4/10 anonim válasza:
Semmit nem jelent.
Kb annyit, mint az instagramon hogy 3-an bekövettek (akik majd úgyis kikövetnek), és 15 like egy képeden... és akkor mi van? :D
Vagy ez már a gyerektervezés szakasza szerinted? :D
5/10 anonim válasza:
Gondolom a levél elolvasásához már fizetned kéne mi? Szóval kamu
6/10 anonim válasza:
Ez úgy működik hogy kedvelned kell x embert és akkor olvashatod el az értesítéseket vagy az üzeneteket.
7/10 anonim válasza:
Első pillanatra ígéretesnek tűnhet, de nagyon nem mindegy, hogy néznek ki azok a csajok, akik kedvelnek, és az aki írt neked. Lehet hogy olyanok, akiknek nem szívesen válaszolnál...
8/10 anonim válasza:
Én havonta kapom az üzeneteket, hogy like-ot nyomtak a képemre, de 1 db sincsen feltöltve :)
9/10 anonim válasza:
Badoo, vagy Twoo? :D
Rizsa, be ne nyald!
10/10 anonim válasza:
tapasztalni fogod hogy gyakorlatilag nem jelent semmit.Igaz,én is a badoon ismertem meg a párom,de az csak véletlen volt :)Ráadásul vagy 8 éve,mikor indult.Azóta egy lefutott társkereső unatkozó de komolytalan emberekkel ahogy hallom.Gagyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!