Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan snassz mostanában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan snassz mostanában minden lány. Hol vannak az ilyen crush alkatok?

Figyelt kérdés

Régen sokkal többször láttam olyan lányt, hogy tátva maradt a szám, hogy "húúúdeeegyönyörűűű" aztán napokig úgy aludtam el, hogy forgolódtam és rá gondoltam, elképzeltem magam mindenféle élethelyzetben vele.

Szerintem mindenki ismeri ezt az érzést.

Az elmúlt években egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány ilyen lányt láttam, ebből is van amelyik az exem.

Azt leszögezném az oltogatások előtt, hogy sok szép lány van. Mindegyiknek jó akja alvan a kis pi_sagatyájában, pocivillantó felsőjében, tudjuk-tudjuk, teli van velük a város. De elmarad az a "waoh" hatás, nem tudnék egy-két szexnél többet elképzelni velük.

Mintha kicsit egy kaptafára is lennének már legyártva.

Sokaknál meg ha megismered a gusztustalan személyiségét csak csúnyít rajta.

2018. máj. 3. 16:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%

"Ők még egy szexet se tudnak elképzelni veled. "

Azt sem tudod ki a kérdező, kik a lányok. Honnan tudod hogy bárki is mit tud elképzelni bárkivel? Gyagyás vagy? xD

2018. máj. 3. 16:58
 12/16 anonim ***** válasza:
55%
Észérv? Olyat senki se írt. Már a kérdés maga a szubjektivitás.
2018. máj. 3. 17:54
 13/16 anonim ***** válasza:
55%
Ezt én is így látom női szemmel mind nőkre,mind férfiakra kivetítve.A nők mintha sorozatgyártások lennének,a férfiak terén meg egy olyat se látok,aki egyéniség lenne.Kategóriákba lehetne sorolni a típusokat.
2018. máj. 3. 18:17
 14/16 anonim ***** válasza:
94%
Én még soha nem láttam személyesen olyan pasit, akiről álmodoztam, csak a tévében. Jó neked, hogy azért egyet-kettőt láttál lányból.
2018. máj. 3. 18:40
 15/16 anonim ***** válasza:
85%
Abba amúgy nem gondoltok bele, hogy ti is picit hibásak vagytok ezért? Van egy csaj, aki nem jön be crush szerűen, szar a személyisége is. Az ilyeneket csak megdugod. A csaj meg abban a hiszemben van, hogy TE vagy a rossz, mert csak dugni akartál. Már azzal, hogy megdugtad, azt mondtad neki, jó nő. Ő nem fog változtatni, csak elkönyveli, hogy a legtöbb pasi csak dugni akar.
2018. máj. 3. 18:43
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem meg kb. ugyanazokat a lányokat látod, amiket régen, csak elérzéketlenedtél.

Ez most olyan, mint amikor régen én is könnyen szerelembe estem bárkivel, nagyon könnyen észrevettem az ellenkező neműekben a szépséget és sokat álmodoztam. Most nem érzek így senki iránt, bár ezért én nem a férfiakat okolom.

24/L

2018. jún. 3. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!