Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan snassz mostanában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan snassz mostanában minden lány. Hol vannak az ilyen crush alkatok?

Figyelt kérdés

Régen sokkal többször láttam olyan lányt, hogy tátva maradt a szám, hogy "húúúdeeegyönyörűűű" aztán napokig úgy aludtam el, hogy forgolódtam és rá gondoltam, elképzeltem magam mindenféle élethelyzetben vele.

Szerintem mindenki ismeri ezt az érzést.

Az elmúlt években egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány ilyen lányt láttam, ebből is van amelyik az exem.

Azt leszögezném az oltogatások előtt, hogy sok szép lány van. Mindegyiknek jó akja alvan a kis pi_sagatyájában, pocivillantó felsőjében, tudjuk-tudjuk, teli van velük a város. De elmarad az a "waoh" hatás, nem tudnék egy-két szexnél többet elképzelni velük.

Mintha kicsit egy kaptafára is lennének már legyártva.

Sokaknál meg ha megismered a gusztustalan személyiségét csak csúnyít rajta.

2018. máj. 3. 16:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%

Volt egy (vagy több) exed, akibe szerelmes voltál, és mindenkit hozzá méregetsz, senki sem éri el a szintjét.

Mindenkinek volt ilyen, idővel elmúlik.

2018. máj. 3. 16:02
 2/16 anonim ***** válasza:
8%
Én sem látok sok top csajt. Jól írtad: A kis picsgatyákkal is elvannak, így nincs igényük arra, hogy többet hozzanak ki magukból vagy egyediek legyenek.
2018. máj. 3. 16:02
 3/16 A kérdező kommentje:

Pedig sokszor mennyivel cukibb egy egyberuha vagy szoknya.

Na de hagyjuk is, mert mindjárt megkapom, hogy ők nem a férfiak számára öltözködnek, hanem maguknak. :D

2018. máj. 3. 16:05
 4/16 anonim ***** válasza:
78%
Ti hol éltek, basszus? Bemegyek a városba és minden nap több gyönyörű lányt látok.
2018. máj. 3. 16:05
 5/16 anonim ***** válasza:
12%
A kérdező nem is azt állította, hogy ne lenne tele a város szép lányokkal.
2018. máj. 3. 16:07
 6/16 anonim ***** válasza:
97%
Mondjuk ne csak a pcsanacis lányokat vedd észre és akkor meglátod a többit is.
2018. máj. 3. 16:13
 7/16 anonim ***** válasza:
8%
Egyetértek. Elég csak végigpörgetni a tindert. Ezerből ha egy..!
2018. máj. 3. 16:31
 8/16 anonim ***** válasza:
73%
Ők még egy szexet se tudnak elképzelni veled. Keress magadnak való csajt.
2018. máj. 3. 16:48
 9/16 A kérdező kommentje:

# 8

Akkor miért feküdtem már le több ilyen lánnyal? A tetkókat már inkább meg sem említem, amikor a lány levetkőzik, és a derekán van valami röhejes rajz.

Jaj a gyakoris frusztrált, depressziós ember személyeskedik, mert nincsenek észérvei. Annyira tipikus.

2018. máj. 3. 16:57
 10/16 anonim ***** válasza:
30%
#8: Az ilyen személyeskedő, primitív és előítéletes hozzászólásoknak mi értelmük? Azon kívül, hogy minősítik a gazdájuk?
2018. máj. 3. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!