Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak! Titeket nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Titeket nem zavar az, hogy az ebben a melegben egyre lengébben öltöző barátnőtökre mennyi pasi csorgatja a nyálát az utcán?

Figyelt kérdés
Foglalkoztok ilyesmivel, vagy nem érdekel titeket?

2018. máj. 3. 08:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
26%

Férfi vagyok. Tudom milyenek a férfiak. Én is megnézem más csaját. Mit csináljak vele? Öljem ki mindenkiből az ösztöneit? 😃

Ez így természetes... „itt a tavasz, dagad a fàsz”

2018. máj. 3. 11:12
 12/22 anonim ***** válasza:
69%

én büszke vagyok a barátnőmre, nagyon szép

én nem nézek meg más csajokat, de tudom sokan vannak úgy, hogy megnézik a csajokat, nézni még szabad

dugni úgy is én dugom :P

ami a legviccesebb, hogy 20 éves elég fiatalos nagyon szép barátnőm van aki eléggé bevállalós és kb mindig be van indulva :D szóval nem a szexért kell könyörögni, hanem inkább azért kell rászólni, hogy most már elég legyen :D

és a sok nyálcsorgató erre vágyik, de mind az enyém, szóval nem zavar, ha megnézik, szép lány és mindenhogy én lehetek vele együtt :)

2018. máj. 3. 11:33
 13/22 anonim ***** válasza:
Nehogy bevegyétek már a 36% troll hülyeségeit.
2018. máj. 3. 11:46
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Annyi ember jár az utcán, mi a f_szt érdekelne, hogy melyik min töri a fejét?

Ő engem szeret, én meg őt.... szerintem nem kell túlkomplikálni semmit

2018. máj. 3. 13:03
 15/22 anonim ***** válasza:
Azzal hogy lekerült róla a kesztyű, nem gondolnám, hogy többen megnéznék. Maximum akkor ha koszos alatta a köröm.
2018. máj. 3. 17:16
 16/22 anonim ***** válasza:
75%

Jó is lenne, ha meleg lenne, itt már lassan egy hete 10 fok van, és borús, hol zuhog, hol a szél fúj.

A barátnőm nem öltözik lengén, sajna :( Egyébként nem zavar, mert maximum futólag megnézik, de nem az megy, mint otthon, hogy kiesik a szemük.

2018. máj. 3. 18:14
 17/22 anonim ***** válasza:

Nem, mert nincs...mert meleg vagyok :D

De van egy 16 éves hugom...és ő direkte úgy öltözik h mindenki nyálcsorgatva nézzen utánna, én meg mivel meleg vagyok, kielemzem a srácot és majd eltakarítom a hugom közeléből. Nem tom, akinek kishuga van sztem az nagyon kevés csávót tart jónak a hugának és eltekintve attol h meleg vagyok, nem nézem jószemmel ha egy csávó csak dugni akarna vele aztán csá :D

Vagy csak én vigyázok ennyire a hugomra?

2018. máj. 4. 09:58
 18/22 anonim ***** válasza:
Engem kifejezetten izgat és szerencsére ő is szereti.
2018. máj. 4. 10:17
 19/22 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy nőként kotyogok bele, de nálunk a páromat nem zavarja, én ilyen tekintetben szégyellősebb vagyok :). Volt párszor olyan, hogy ami a boltban még épp jónak tűnt felső, mozgás közben már szerintem túl sokat mutatott, én takargattam magam, ő meg: "miért csinálod ezt? szép látvány" :). Szerencsére ő nem féltékeny, bízik bennem és magában is elég biztos.
2018. máj. 8. 10:28
 20/22 anonim ***** válasza:
Én a pasira csorgatom a nyálam. 20/F/M
2018. jún. 12. 06:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!