Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Titeket nem zavar az, hogy az ebben a melegben egyre lengébben öltöző barátnőtökre mennyi pasi csorgatja a nyálát az utcán?
Férfi vagyok. Tudom milyenek a férfiak. Én is megnézem más csaját. Mit csináljak vele? Öljem ki mindenkiből az ösztöneit? 😃
Ez így természetes... „itt a tavasz, dagad a fàsz”
én büszke vagyok a barátnőmre, nagyon szép
én nem nézek meg más csajokat, de tudom sokan vannak úgy, hogy megnézik a csajokat, nézni még szabad
dugni úgy is én dugom :P
ami a legviccesebb, hogy 20 éves elég fiatalos nagyon szép barátnőm van aki eléggé bevállalós és kb mindig be van indulva :D szóval nem a szexért kell könyörögni, hanem inkább azért kell rászólni, hogy most már elég legyen :D
és a sok nyálcsorgató erre vágyik, de mind az enyém, szóval nem zavar, ha megnézik, szép lány és mindenhogy én lehetek vele együtt :)
Annyi ember jár az utcán, mi a f_szt érdekelne, hogy melyik min töri a fejét?
Ő engem szeret, én meg őt.... szerintem nem kell túlkomplikálni semmit
Jó is lenne, ha meleg lenne, itt már lassan egy hete 10 fok van, és borús, hol zuhog, hol a szél fúj.
A barátnőm nem öltözik lengén, sajna :( Egyébként nem zavar, mert maximum futólag megnézik, de nem az megy, mint otthon, hogy kiesik a szemük.
Nem, mert nincs...mert meleg vagyok :D
De van egy 16 éves hugom...és ő direkte úgy öltözik h mindenki nyálcsorgatva nézzen utánna, én meg mivel meleg vagyok, kielemzem a srácot és majd eltakarítom a hugom közeléből. Nem tom, akinek kishuga van sztem az nagyon kevés csávót tart jónak a hugának és eltekintve attol h meleg vagyok, nem nézem jószemmel ha egy csávó csak dugni akarna vele aztán csá :D
Vagy csak én vigyázok ennyire a hugomra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!