Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az internetes társkersőkön/old...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az internetes társkersőkön/oldalakon több a megkeseredett ember, mint a hétköznapokban?

Figyelt kérdés

Ma nézegettem a kérdéseket és döbbenetes, amilyen szintet láttam. Egyszerű kérdésekből vicces veszekedések és beszólások alakultak ki. Azt vártam volna, hogy több a megkeseredett férfi, de ehhez képest pár kivételtől eltekintve a férfiak próbáltak érvelni és nem tűntek megkeseredettnek. Sokkal több olyan választ láttam, ahol nők láthatóan idegesen odavágtak valamit. Öröm volt látni, amikor nőktől is jött értelmes és összeszedett válasz.

A pontozásokon is meglepődtem. A férfi válaszok szinte mindig lepontozva, a női beszólások felpontozva. Ennyivel több nő van az oldalon?

2018. máj. 2. 01:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Ugyanannyi van, csak itt kicsapódik a frusztráció, a való életben pedig nem, mert ott senki se a valódi arcát mutatja. Itt viszont miért ne mutatnák a valódi arcukat? Nincs tétje.
2018. máj. 2. 01:38
 2/8 A kérdező kommentje:
#1: A való életben is ismerek olyanokat, akik szembemennek bizonyos dolgokkal, viszont közel sem úgy, mint itt. Akármikor társaságban vagy kettesben feljött a nemi dolgokkal vagy párkapcsolatokkal valami téma, a felek nem tépték le egymás fejét és elismertek olyan dolgokat, amikért itt letépik az ember fejét. Pl. szinte az összes női ismerősöm elismeri, hogy a rosszfiúk érdekesebbek, mint az aranyos srácok és azt is, hogy a külső nagyon számít. Itt ilyenekből sokszor durva viták alakulnak ki.
2018. máj. 2. 01:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Korán reggel a bújtatott nőgyűlölet :D

Ez se lúzer :D

2018. máj. 2. 04:34
 4/8 anonim ***** válasza:
55%

A netes társkeresőkön jellemzően (ÁLTALÁBAN, NEM MINDIG HANEM ÁLTALÁBAN) a kevésbé sikeresebb férfiak/nők próbálkoznak.

Itt a gyakorin is sok frusztrált és/vagy buta férfi/nő.

Viszont több, illetve szembeötlőbb itt a férfiak vergődése, mint a nőké.

2018. máj. 2. 06:31
 5/8 anonim ***** válasza:
A nők a való életben kevésbé merik felvállalni a véleményüket, mint a férfiak. Így marad nekik a GYK.
2018. máj. 2. 11:06
 6/8 A kérdező kommentje:

#3-as: Köszi, hogy jöttél példának. Igazából pont erre a szintre is gondoltam. Azt hittem, hogy az oldalon egy csomó nőgyűlölő hozzászólás lesz, ehhez képest sokkal több az ilyen megkeseredett hozzászólás, amiben random embereket nőgyűlölőnek állítanak be. A lúzeres szöveg is elég sokszor van.

#4: A sikerességben lehet valami. Ami nekem furcsa, hogy itt is amikor ilyesmire terelődik a téma egy vitában, mindenki egy full sikeres magánéletet próbál elmesélni magáról.

#5: Ez miért van, ha így van?

2018. máj. 2. 17:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Mivel a nők egy csomó dologban passzívan akarnak részt venni, jobban tartanak attól, hogy a környezetük nem fogadja el őket. Ezért inkább hajlandóak részben vagy egészben feladni az egyéniségüket, csak hogy be tudjanak illeszkedni a sorba. Hány olyan nő van, aki folyamatosan panaszkodik valamilyen vélt kötelességére, de azért ugyanúgy csinálja, "mert kell"? Egy férfi hamarabb fogja azt mondani, h lesz.rja.
2018. máj. 3. 16:25
 8/8 A kérdező kommentje:

#7: Ebben lehet valami. Itt is elég gyakran jönnek nők részéről kérdések pár elvárással kapcsolatban, amire leírja 10-ből 9 férfi, hogy nem várja el, de a kérdező továbbra is köti az ebet a karóhoz.

És egy újabb pontozás, ami alapján több az oldalon a megkeseredett nő, ami engem meglep. Az egyik válasz random beszólás a kedves srácoknak, akikről szó sem volt a kérdésben: 90%-on áll.

Alatta a válasz, ami rákérdez arra, hogy jönnek ide a kedves srácok: 0%-on.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

2018. máj. 3. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!