Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az internetes társkersőkön/oldalakon több a megkeseredett ember, mint a hétköznapokban?
Ma nézegettem a kérdéseket és döbbenetes, amilyen szintet láttam. Egyszerű kérdésekből vicces veszekedések és beszólások alakultak ki. Azt vártam volna, hogy több a megkeseredett férfi, de ehhez képest pár kivételtől eltekintve a férfiak próbáltak érvelni és nem tűntek megkeseredettnek. Sokkal több olyan választ láttam, ahol nők láthatóan idegesen odavágtak valamit. Öröm volt látni, amikor nőktől is jött értelmes és összeszedett válasz.
A pontozásokon is meglepődtem. A férfi válaszok szinte mindig lepontozva, a női beszólások felpontozva. Ennyivel több nő van az oldalon?
Korán reggel a bújtatott nőgyűlölet :D
Ez se lúzer :D
A netes társkeresőkön jellemzően (ÁLTALÁBAN, NEM MINDIG HANEM ÁLTALÁBAN) a kevésbé sikeresebb férfiak/nők próbálkoznak.
Itt a gyakorin is sok frusztrált és/vagy buta férfi/nő.
Viszont több, illetve szembeötlőbb itt a férfiak vergődése, mint a nőké.
#3-as: Köszi, hogy jöttél példának. Igazából pont erre a szintre is gondoltam. Azt hittem, hogy az oldalon egy csomó nőgyűlölő hozzászólás lesz, ehhez képest sokkal több az ilyen megkeseredett hozzászólás, amiben random embereket nőgyűlölőnek állítanak be. A lúzeres szöveg is elég sokszor van.
#4: A sikerességben lehet valami. Ami nekem furcsa, hogy itt is amikor ilyesmire terelődik a téma egy vitában, mindenki egy full sikeres magánéletet próbál elmesélni magáról.
#5: Ez miért van, ha így van?
#7: Ebben lehet valami. Itt is elég gyakran jönnek nők részéről kérdések pár elvárással kapcsolatban, amire leírja 10-ből 9 férfi, hogy nem várja el, de a kérdező továbbra is köti az ebet a karóhoz.
És egy újabb pontozás, ami alapján több az oldalon a megkeseredett nő, ami engem meglep. Az egyik válasz random beszólás a kedves srácoknak, akikről szó sem volt a kérdésben: 90%-on áll.
Alatta a válasz, ami rákérdez arra, hogy jönnek ide a kedves srácok: 0%-on.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!