Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek (vagy csak minimális számban) érdekes személyiségű nők?
Olyan nők akikkel tényleg nagyon jól el lehet beszélgetni, akik agyban se gyengék.
Érdekes, egyedi jellemű nők. Ritkaság ez, mint Észak Koreában az Iphone.
Eközben mi van? Dög unalmas, buta, sekélyes nők mindenütt...
F/27
Számomra olyan nők azok akik nem kiszámíthatóak, érdekes gondolataik vannak, határozott véleményük van dolgokról, világról stb.
Akikkel beszélgetsz és érzed hogy töltődsz felfelé.
Te figyelj, te kaméleon!
Te nem is jutsz el odáig, hogy nőkkel beszélgessél, hisz mindig erről sírsz itt, hogy a nők lepattintanak!
Akkor meg honnan szeded, hogy kevés az érdekes személyiségű nő. Olvastad az Indexen?
Egy nő, egy unalmas, ostoba, mókusagyú nő.
"
Az, amit leírtál, azért elég sok nőre jellemző. De lehet, hogy csak nem fogalmaztál elég konkrétan. Pl. hogy mit találsz te érdekes gondolatnak."
Az ilyen emberekkel beszélgetsz 15 percet és érzed hogy másabbak, hogy nem átlagosak.
Engem ez vonz, nem egy szép formás fenék, vagy mell, vagy szép arc.
Engem a nő agya vonz, ha van neki.
"nagyon régóta nem veszem a fáradságot hogy idegen férfiakkal ilyesmikről beszélgessek."
A legtöbbnél messze nem erről van szó.
Másrészt vendéglátózom, tudom nagyon jól, hogy a legtöbb azt se tudja mi a jugoszláv háború. 99% arról szövegel, hogy mi történt vele, mit szeretne meg mások kibeszélése a téma.
A férfiak olyan téren messze nagyobb skálán választják meg a témájukat, de mindegy is, látszik, hogy nem tudod elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!