Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem jó nekem az átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jó nekem az átlagos pasi, mint a többi lánynak?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 30. 21:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
19%
Egyiknek sem jó, csak átmenetileg, amíg nincs jobb.
2018. ápr. 30. 23:40
 12/14 anonim ***** válasza:
76%

Tipikus esete vagy annak, hogy kb. minden csaj másnak és különlegesnek érzi magát, pedig tök átlagos vagy. Az átlagos pasi egy lánynak sem kell. Ismerek átlagos srácokat, többségük húsz felett is szűz vagy csak 1-1 kapcsolatot voltak képesek összehozni.

Szóval, egy tök átlagos csaj vagy, akinek tök átlagosak az igényei, ezért nem jók neked az átlagos srácok.

2018. máj. 1. 00:32
 13/14 A kérdező kommentje:
Mondjuk lehet, hogy aki nekem átlagos, másnak az az álompasi. De itt most nem csak a külsőre gondolok, hanem a személyiségre, érdeklődési körre is! Sajnos kiábrándító, hogy sok pasinak nincs saját stílusa, intellektuális igényei. Ennyi érdekli, hogy foci, sör, kaja, szex..
2018. máj. 1. 19:09
 14/14 anonim ***** válasza:

"Sajnos kiábrándító, hogy sok pasinak nincs saját stílusa, intellektuális igényei. Ennyi érdekli, hogy foci, sör, kaja, szex.."

Soknak meg van, rájuk le is csapnak a hasonló kaliberű lányok. Miből gondolod, hogy a lányok többségének szélesebb körű az érdeklődési köre?

2018. máj. 1. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!