Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Le fog valaha szokni a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le fog valaha szokni a barátnőm arról, hogy szinte mindig kiteszi a melleit?

Figyelt kérdés
Azzal fogott tulajdonképpen meg, viszont nem azt csinálja, mint sok csaj, hogy néha buliba vagy bálra felvesz egy dekoltáltabb ruhát, hanem hétköznap is. Nincs ezzel bajom, mert minden férfi bámulja meg ugye ez kicsit nekem is jól esik, hogy másnak is bejön a barátnőm, mégis velem van, de ha elvenném feleségül, folytatná ugyanezt?
2018. ápr. 29. 07:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%
És te egy ilyen magamutogató ribit vennél feleségül. Valami nagyon nem stimmel egyesekkel...bár mindenki azt kapja, amit megérdemel, zsák a foltját :D
2018. ápr. 29. 10:15
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"Azzal fogott tulajdonképpen meg"

Te is arra kaptad fel a fejed amikor összejöttél vele, akkor most miért sírsz? Az, hogy elsősorban emiatt jöttél vele össze csak alátetted a lovat.

2018. ápr. 29. 10:30
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha elvárod egy nőtől, hogy rendes legyen, és ne pakolássza ki a dekoltázsát, miért nem olyat kerestél eleve? Vagy azok nem felelnek meg eléggé a te vizuális fantáziádnak?

Dekoratív nőt akartál, megkaptad, minden hátrányával együtt.

2018. ápr. 29. 12:07
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként attól még nem rossz nő, hogy a kivágott ruhákat szereti, nyilván tudja hogy szép a melle és hozzászokott, hogy ezt hangsúlyozza. Én amúgy elég konzervatív felfogású vagyok sok szempontból, de én is szeretem a nyílt dekoltázst magamon. Az a baj a nagy mellel, ha nem vagy hozzá magas, hogy egy zárt nyakú pulcsiban dundinak látszol, ha meg ott a kivágás, látszik, hogy valójában csak felül domborodsz, de ott alaposan.
2018. ápr. 29. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!